Sve radi da vrati Vanju: Ša posetio ženu iz Zemuna, isplivali detalji

01.10.2023

18:00

By

Ša i Vanja se zvanično razveli

Bojan Vuković

Vanja i Ša

Ša i Vanja više nisu zajedno

Nenad Aleksić Ša ušao je u Elitu i otkrio detalje zbog čega ga je supruga Vanja napustila. Kako i sam kaže on očekuje da se njih dvoje pomire i rešen je da se promeni kako bi im brak opstao.

Ša i Vanja

Ša je otkrio da je njega poremetilo to što je Vanja imala spontani pobačaj i da je
od tada on postao jako surov prema njoj, te da nije imao razumevanja za to kroz šta je ona prošla. Kako nam otkriva njegov blizak prijatelj, reper je pre ulaska u Elitu išao kod jedne žene koja ima 55 godina, živi u Zemunu i navodno se bavi otkrivanjem crne magije.

Ona je rekla Nenadu da u ljubavi neće imati sreće sve dok ne skine određenim ritualima sa sebe prokletstvo koje je bačeno na njega.

Pročitajte: Vladimir Tomović raskinuo sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša- Progovorio o krahu veze i ulasku u Elitu

Ša i Vanja

– Ša u to nikad nije verovao, međutim, shvatio je da on baš nema sreće u ljubavi i da mu ništa ne ide, pogotovo ga muči što mu se ne da da se ostvari kao otac jer on dete baš želi. Jedna komšinicama mu je rekla da ide kod te žene u Zemun i da će mu ona reći da li je pod crnom magijom. On je to odbio, ali je pred ulazak u Elitu rešio da ipak ode i da vidi šta će mu reći. Čim je ušo ta gospođa mu je rekla da je on proklet u ljubavi i da nikad neće biti srećan. Pitao je zašto je to tako da bi mu ona rekla da sedne, a zatim je krenula da mu izliva olovo. Tada mu je rekla da je mlađa žena, smeđe kose njega proklela, da mu je bacila ozbiljne vradžbine i da dok to ne skine neće moći ni sa jednom ženom da bude srećan i spokojan. Pristao je da mu odradi rituale kako bi mu to skinula, zato je i siguran sada da će Vanja da mu se vrati. On je dva dana nakon što je bio prvi put opet otišao kod te žene, odneo je zajedničku sliku sa Vanjom, svoju ogrlicu na kojoj ima krst i ona mu je rekla da mora da uzme amajliju od koje se neće odvajati i da pred spavanje mora da izgovara određenu molitvu nad tom amajlijom. Znam da je poneo u rijaliti i da je rekao da neće odustati od tih rituala. Siguran je da će sada uspeti da vrati suprugu i da konačno bude srećan- kaže nam prijatelj od Ša i dodaje da je on nakon što je posetio tu ženu javio i Vanji šta se dešava.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije