Došao je i taj dan: Prelepe vesti u domu Lune i Marka, Anabela pustila suze radosnice FOTO

08.03.2023

21:00

By

Komšije Lune i Marka

ATA IMAGES

Luna i Marko

Rođendan Lune Đogani je proslavljen

Nekadašnja učesnica rijalitija Luna Đogani živi pravu bajku sa svojim suprugom Markom Miljkovićem, a kao krunu ljubavi imaju ćerkicu Miu.

Rođendan Lune Đogani- porodica uputila emotivne čestitke

Danas je Gagijeva i Anabelina starija ćerka proslavila rođendan, a majka je bila posebno emotivna zbog ovog dana.

Pročitajte: Sad je dosta! Luna Đogani otkrila istinu o porodičnim odnosima, umešala se i Anabela

Rođendan Lune Đogani

– Mojoj prvoj ljubavi, mojoj najboljoj drugarici, mojoj predivnoj dušici, sjajnoj zvezdici, jednoj od najplemenitijih ljudi na svetu, najboljoj sestri i naj, naj mami na svetu sretan divan dan! I ne samo ovaj, nego svaki dan tvog života želim da ti bude lak, pun ljubavi i razumevanja, pun smeha, blagostanja. Ti plodove tvoje dobrote već ubiraš, a najbolje tek dolazi. Hvala ti za svaki dan tvog života, 27 godina, uz tebe sam upoznala svet na drugačiji način od dana kad sam te upoznala, uz tebe sam rasla i učila. I sve bih opet ponovo, jer volim te baš takvu kakva jesi! Voljena moja Luna, moj mesecu, voli te tvoja mama– napisala je Anabela uz njihovu fotografiju sa malom Mijom.

Pročitajte: Traumatično- Luna Đogani gubi vid, posledice mogu biti fatalne ako ovo ne uradi

Rođendan Lune Đogani


Čestitika nije izostala ni od njene mlađe sestre Nine.

– Na svetu ne postoji bolji prijatelj od sestre. Srećan rođendan, volim te zauvek“, napisala joj je sestra Nina uz video kolaž iz detinjstva, a Gagi Đogani je svojoj starijoj mezimici napravio emotivan snimak.

Pročitajte: Ovo je bilo jedino rešenje- Nakon gubitka bebe Luna i Marko napustili Beograd (foto)

Rođendan Lune Đogani

Podsećanja radi, Luna je nedavno prošla kroz težak period kada su ona i njen suprug izgubili bebu. Međutim, nakon što se na kratko povukla i uz svoju porodicu prebrodila težak trenutak Luna se vratila kako u medije tako i na društvene mreže,  aistakla je da ona i Marko ne odustaju od želje da ćerkici podare brata ili sestru.

Pročitajte: Tako je, kako je- Luna Đogani prekinula tišinu, ovo je istina o Markovoj i Anabelinoj svađi FOTO

Rođendan Lune Đogani

Rođendan Lune Đogani je izazvao lavinu emociju s obzirom na emotivne čestitke koje je dobila od svoje porodice i prijatelja.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije