Reper Ša ima psihičke probleme: Moli fanove da mu pomognu

17.05.2022

14:10

By

Ša

Bojan Vuković

Reper Ša u borbi sa psihičkim problemima

Nenad Aleksić Ša već nedeljma unazad apeluje na glasače da ne glasaju za njega jer se ne oseća psihički dobro i želi da ide kući.

Ša

Bojan Vuković

Reper Ša imao psihičke probleme i kao klinac

Mnogi sumnjaju da reper želi da napusti rijaliti zbog Tare Simov, a kako nam otkriva njegov drug, Ša je pre dvanaest godina imao psihičke probleme zbog kojih je završio u bolnici iz koje je, navodno, pobegao.

Svi se sada kao čude šta se desilo Nenadu, nije mu se desilo ništa, jer on ima psihičke probleme već 12 godina. Dečko je bio i u bolnici, tada se šuškalo da je ležao na psihijatriji pa je pobegao odatle. Nije hteo da se leči, ajde da kažemo da je on bio samo zalečen i onda ga je rijaliti dotukao. Valjda taj zatvoren prostor i psihološka igra pa je zato pukao. On je izgubljen u vremenu i prostoru i trebalo bi što hitnije da ide kod lekara”, priča nam drug od Ša i dodaje:

On je pre 12 godina imao ozbiljne promene raspoloženja i ono što je bio glavni problem, vezivao se za ljude, ali to je bilo to te mere da je prema njemu neko okej i on ga doživi kao rođenog, a onda se desi razočarenje jer taj neko je samo ljubazan prema njemu, ništa više od toga. Tako je bilo i sa devojkama, on se muva sa nekom i prebaci kao da će da je ženi, imao je taj poremećaj emotivni, falila mu je pažnja. Ne znam tačno kako se zove taj poremećaj, ali evo od Zadruge on opet to ispoljava. Sa Tarom mogao je umalo imao masakr. On je na psihijatriju otišao na nečiji nagovor, mislim da ga je brat nagovorio, ali je nakon tri dana pobegao u pidžami i rekao da ne može tamo sa onim ljudima”, završava naš izvor.


 

Još iz kategorije