Mariji preti zatvor zbog malog Željka: Miljana iznela šokantne detalje u javnost FOTO

11.04.2023

11:00

By

Dečak Željko Kulić

B. VUKOVIĆ

Marija Kulić

Reči Miljane Kulić su pogodile njenu majku Mariju

Majka Miljane Kulić, Marija ima starateljstvo nad malim Željkom, a njih dve su se žestoko sukobile u rijalitiju nakon čega je Miljana iznela nepoznate detalje o svojoj majci.

Reči Miljane Kulić o majci nikog nisu ostavile ravnodušnim

Naime, ona je izjavila da će tražiti da joj se vrati starateljstvo nad detetom i da joj upravo Marija nije dozvolila da bude majka kakva je želela da bude.

– Hoću dete da uzmem kod mene da bude – rekla je Miljana.

– Otom potom – rekla je Marija Kulić.

Pročitajte: Nije perika- Miljana Kulić rekla zbogom tamnoj kosi, sada je možete zvati plavušom FOTO

Reči Miljane Kulić


– Otom potom ću te preduhitriti, a Željko će da bude kod mene. Ti ćeš da vidiš sve crno na belo za sve što si lagala i odgovaraćeš. Nije ti toliko stalo do Željka koliko se praviš. Patetičarka, praviš se, uvek si se za sve pitala i nisi mi dala da budem majka kakva sam htela da budem. Nećeš ti biti ni sociolog, ni pedagog, ni psiholog. Samo to da znaš. Ne pitaš se gde će da bude Željko, pitam se samo ja. Nisam ja Bebica da mi ti ne daš starateljstvo, postoje sudovi i dokazaću šta si iznosila o meni i kakav si lažov. Tražim da me veštači najbolji tim iz Laze Lazarevića. Ništa mi nećeš moći – rekla je Miljana Kulić, pa nastavila:

Pročitajte: Ne sluti šta joj se sprema- Miljana Kulić ostaje bez sina, evo šta će biti sa malim Željkom

Reči Miljane Kulić

– Ko je ona da se ona pita bre. Prevarila me je produžila je starateljstvo bez mog znanja. Šta će biti sa mojim novcem koji sam zaradila? Nemoj posle Miljana prokockala sa Zolom – rekla je Miljana.

– Nije mi dobro, krivo mi je zbog svega. Bio bih srećan da je sve kako treba. Neka se i njoj da malo vetra u leđa, neka je pusti da udari u zid, pa nek je i ogolim do gole kože ako treba – rekao je Zola.

Pročitajte: Miljana i Zola spremaju osvetu- Ovo će da urade Ivanu Marinkoviću

Reči Miljane Kulić

Podsećanja radi, Miljana i Marija su se pre nekoliko dana žestoko sukobile u Zadruzi, a sve nakon Miljanine odluke da bude u vezi sa Zolom čemu se njena majka žestoko protivi. Takođe, ono što je šokiralo sve gledaoce jesu reči Miljane Kulić u kojima se ona javno odrekla svoje majke.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije