Rat pevačica: Milica tuži Anu zbog pesme

26.05.2022

10:42

By

sukob Ane i Milice

 Rat pevačica zbog pesme

Nakon što je pesma “Provereno” sa novog albuma Milice Pavlović postala veliki hit, u javnosti se pojavila i demo verzija te numere koju je otpevala Ana Nikolić. Kako tvrde izvori, pesma se poslednjih šest meseci nalazi u rukama Milice koju je kupila od Dragana Brajovića Braje.

Milica je tu pesmu kupila od Braje pre šest meseci i verovala je baš u nju. Numera se vrlo brzo izdvojila sa albuma i postala je hit. Dešava se da se tri nedelje nakon što je Milica objavila album, pojavljuje demo verzija koju peva Ana Nikolić. Milica je bila šokirana i odmah je nazvala Braju koji joj je rekao da je Ana u studiju otpevala tu pesmu, ali da joj se nije dopala i da je odustala od nje, tako da mu nije jasno kako je mogla sada da objavi demo snimak. On je rekao Mici da se ne nervira i da ovo doživi kao vid reklame, ali ona je baš besna. Pokušala je da stopira nekako preko prijatelja taj demo, ali kako se on pojavio na jutjubu i veoma je slušan rešila je da tuži Anu. Još uvek nije podnela tužbu, ali je pričala sa advokatom i pokrenuće tužbu kako bi se uklonio demo snimak”, priča nam izvor blizak Milici.

 

Rat pevačica- Braja na Miličinoj strani

Ovim povodom oglasio se i kompozitor Braja koji brani Milicu.

Praktikuje se da pevač najpre pesmu čuje u nekom neutralnom izvođenju, ali mi insistiramo da se uradi demo snimak koji će posle preslušavati pevači. Tako da se to desilo i sada. Ana je otpevala svoju verziju i to nije finalni snimak. To je radni snimak koji služi pevaču da ga sluša i ispravi neke detalje koji mu se ne sviđaju. Posle toga se radi finalni snimak, a sa Anom se nikada nije radio taj finalni. Pesma pripada onome ko ju je snimio. Nikad niko sigurno nije snimio nešto neovlašćeno i neplaćeno. Dešava se da neku pesmu proba više pevača, neko je prepozna, neko ne. Milica je prepoznala, a Ana je nije kupila, niti je kaparisala”, izjavio je Braja, dok Ana i Milica nisu htele ništa da komentarišu.


 

 

Pročitajte: Prizor na koji smo čekali: Da li je ovo dečko Milice Pavlović (foto)

Još iz kategorije