Večeras će u Eliti izbiti opšti haos: Pojaviće se žena koja na kraju menja tok rijalitija

01.07.2024

19:20

By

Produkcija Elite

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Produkcija Elite morala hitno da reaguje. Kako mediji prenose, produkcija popularnog šou-programa napravila je poseban potez o kojem će svi fanovi rijalitija sa Pinka tel pričati.

Produkcija Elite morala hitno da reaguje, ovo niko nije očekivao

Miljana Kulić je mesecima unazad u „Eliti“, a njena majka Marija Kulić večeras stiže u Šimanovce gde će komentarisati dešavanja u Beloj kući.

Naime, u Šimanovce stiže Marija Kulić, majka kontroverzne rijaliti učesnice Miljane koja ne prestaje sa prepucavanjem, a za to se postarala produkcija Elite.

Produkcija Elite

Naime, kako je odlučila produkcija Elite, Marija će biti gošća emisije koju vodi Dušica Jakovljević, a osim o Miljani govoriće i o svima sa kojima se Miljana srela na sudu.

Podsećanja radi, Marija je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, te nema sumnje da će iskreno komentarisati sve akutelne teme u Eliti.


Pročitajte i – Siniša Kulić pretrnuo od straha – Marija je u bolnici, ne mogu ništa da pričam

Takođe, podsećanja radi, Mariji Kulić nedavno je pozlilo, o čemu su svi mediji govorili

Naime, bivša rijaliti učesnica Marija Kulić, majka Miljane Kulić, završila je u Urgentnom centru tada.

– Danas mi nije bilo dobro. Osećala sam se malaksalo, izmoreno, na kraju mi je pozlilo i završila sam u Urgentnom centru. Sada se osećam dobro, ali mi je bilo baš loše – rekla je ona tada ne želeći da iznosi više detalja o svom zdravstvenom stanju, a nakon toga posetila je manastir Egina.

Marija Kulić posetila Eginu gde se u manastiru pomolila za svoje zdravlje

– Da, posetila sam manastir Svetog Nektarija Eginskog gde se molim za izlečenje od opake bolesti, kao i brojni ljudi koji dolaze sa svih strana sveta ovde. Posvećujemo sve manastire ovde u Grčkoj. Ovde sam sa najmlađom ćerkom. Ovde je odlično. Siniša i ćerka su sa Željkom. Ja sam ovaj put na Eginu mesecima planirala, a onda sam videla i humanu misiju Nikole Rokvića koji je ovde bio nedavno. Smatram da je jedini spas ovde – rekla je Marija nedavno za Pink.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije