Dejan i Huso su imali dogovor o promeni vere: Dalilin otac otkrio sve FOTO

30.03.2023

10:00

By

Priznanje Husa Mujića

Priznanje Husa Mujića je potvrdilo sve

Dejan Dragojević je priznao da je promenio veru i to je dokazao nakon što je otputovao u  Saudijsku Arabiju i slikao se u džamiji.

Priznanje Husa Mujića o Dejanovoj veri je šokiralo sve

Nakon toga se oglasila i njegova majka Biljana koja je istakla da podržava svog sina u njegovoj odluci, a sada je za medije pričao i Dalilin otac Huso. On je priznao da su on i Dejan imali dogovor koji je to krio od svih.

Pročitajte: Biljana Dragojević otkrila sve o sinovom ugovoru- Evo kada će se Dejan suočiti sa Aleks FOTO

Priznanje Husa Mujića

– Zašto sam lagao? Ufff… Pa, morao sam. Neka mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za greh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu veru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u Zadrugu da se to ne spominje, i ako pitate- priznao je Huso za Kurir.

Pročitajte: Dejan Dragojević saopštio najlepše vesti- U trećem smo mesecu, konačno sam srecan

Priznanje Husa Mujića


– Plašili su se da Dejan neće pobediti ako se to sazna. Ali Alah je veliki i pobedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao“, priznao je Huso, koji je napomenuo da se više neće oglašavati za medije.

Još iz kategorije