Pomirenje na pomolu: Dalila priznala da voli Dejana, njegova reakcija je šokirala sve FOTO

01.03.2023

10:00

By

Priznanje Dalile Dragojević

Priznanje Dalile Dragojević šokiralo fanove

Dejan i Dalila Dragojević su se pre nekoliko dana i zvanično razveli, a on nije krio sreću tim povodom.

Priznanje Dalile Dragojević ne prestaje da se komentariše

Naime, iako su od samog izlaska iz rijalitija bili na ratnoj nozi, sada je Dalila šokirala jednim priznanjem. Ona istakla da je Dragojevića najviše volela od svih partnera.

Pročitajte: Dalila u šoku- Dejan Dragojević se ponovo ženi, nova devojka ga uzela pod svoje

Priznanje Dalile Dragojević

Nakon razvoda je odlučila da zadrži prezime Dragojević, a sada je iznenadila sve priznanjem da bi se jedino vratila Dejanu da mora da bira, te je izjavila i da je njega najviše volela od svih bivših partnera.

– Da moraš u jednu vezu da se vratiš, koja bi to veza bila? – upitao ju je momak u lajvu.


– Vratila bih se sa Dejanom u brak. To je nešto što mi je najduže trajalo, to je osoba sa kojom sam najviše ostvarila u životu, to je osoba koju sam od svih bivših najviše volela – rekla je Dalila i šokirala sve.

Pročitajte: Veliki preokret- Dalila učinila Dejana najsrećnijom osobom, uputili snažnu poruku svima FOTO

Priznanje Dalile Dragojević

Ostaje da vidimo kako će Dejan reagovati na ovu izjavu bivše supruge s obzirom na to da je on krenuo dalje i da je u srećnoj vezi. Podsećanja radu, Dragojević nakon zvaničnog okončanja braka nije krio sreću, a po izlasku iz suda je prokomentarisao.

Pročitajte: Razvod ga dokusurio- Dejan Dragojević promenio lični opis, fotografija pokazuje u kakvom je stanju

Priznanje Dalile Dragojević

– Nek je i meni svanulo! Sve što ste me pitali malo pre izneo sam na sudu, kako se neko ponaša prema sudu tako je. Zvanično sam razveden, treba kući da mi stigne papir. Sudija je donela odluku. Ako bi vodio borbu za prezime, bila bi borba sa vetrenjačama. Ispada razvesti se od nekoga sa kim ne želiš da živiš kao da ideš u boj, da stavim pušku. Isto oko prezimena, ja sad treba da imam problem sa devojkom. Moram kevi da javim da ne igra više kolo, baba da zavrne vodu. Sad ćemo rakiju da načnemo – rekao je Dejan tada.

Pročitajte: Ogromni haos u najavi- Janjuš smuvao Dejanovu devojku FOTO

Priznanje Dalile Dragojević

Podsećanja radi, Dalila i Dejan su se razveli nakon njene javne prevare u Zadruzi. Ona je ušla u ljubavni odnos sa Filipom Carom pred Dejanovim očima nakon čega su pokrenuli postupak za razvod braka, koji je tek nedavno i sudski okončan, a ovo priznanje Dalile Dragojević je izazvalo lavinu komentara.

SLIKE: Bojan Vuković, Dragan Gajić, Ata images

Još iz kategorije