Drugarica je raskrinkala: Milica je proganjala ove pevače, jedva su je se rešili FOTO

25.02.2023

20:00

By

Potez Milice Veselinović

Potez Milice Veselinović šokirao sve

Milica Veselinović ne može da prežali što Filip Car nije sa njom ušao u vezu i što je iskoristio samo da bi Aleksandru napravio ljubomornom.

Potez Milice Veselinović je iznenadio sve- drugarica iznela nepoznate detalje

Njena drugarica nam je otkrila neke detalje iz njene prošlosti koje Milica krije kao zmija noge.

Pročitajte: Majka Milice Veselinović ne izlazi iz kuće zbog ćerke- Komšije otkrile jezive detalje FOTO

Potez Milice Veselinović

– Ja sam sa Milicom išla u školu, te kletve koje ona izgovara zaista nisu čudne za nju, pa ona se tako izražava, verujte, još je i super, suzdržava se, nije ona pokazala pravo lice. Nisam bila iznenađena kada sam videla da ulazi opet u rijaliti, to mi liči na nju, a ovo sa Carem, pa šta od nje očekivati?! Koji crni jedan dečko u životu, imala je ona dosta njih, preko tridesetak! Milica gori od želje da bude poznata, ona je godinama smarala poznate ličnosti. Nije pisala samo Vladimiru Tomoviću, pisala je ona mnogima, i glumcima i pevačima, i rijaliti igračima. Neki s je čak i blokirali. Ma, ona nije volela Mensura, u njenoj glavi je samo činjenica da je on poznat, dobro se plasirao prošli put kada je bio, a njoj je cilj bio da ostane do kraja i uspela je. Sada traži opet žrtvu, a zna da sa Carem može da bude u žiži. Dok Car nije ušao moljakala Marka da bude sa njim, samo zato što je bivši Stanijin-  priča nam Miličina školska drugarica i dodaje:

Pročitajte: Sprema se pakao- Anđela ušla u Zadrugu da uništi Milicu Veselinović, Mensur je umešan u sve

Potez Milice Veselinović
– Nekad mi je nje i žao, iskreno. Nikad nije imala pravu drugaricu, niko nije hteo da se druži sa njom, jer je takva. Mi smo u školi pričali da ona ima sindrom Miljane Kulić, tako je i Miksi jurila pevače. Mislim da je ona slala poruke i Ša pre možda dve godine, ali koliko sam upućena, on joj nikad nije odgovorio. Pisala je i Ljubi Perućici, ma mnogim pevačima, ali je bila klinka pa su je svi iskulirali, istakla je drugarica, a ovaj potez Milice Veselinović je sve šokirao.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije