Haos u Nišu: Kulići gube kuću, Bebicina bivša žena im sve smestila FOTO

04.02.2023

21:00

By

Bebici pozlilo

Bojan Vuković

Potez Bebicine supruge iznenadio sve

Bebica i dalje ne odustaje od toga da će mu se Miljana Kulić vratiti, iako je ona sada sa Zolom.

Potez Bebicine supruge ne prestaje da se komentariše

Kako saznajemo, njegova bivša žena Mirela je ljuta jer joj on nije isplatio alimentacije, a zbog toga što je zadužen kod mnogih ona i deca su morali da promene adresu stanovanja kako im ne bi dolazili na vrata i tražili novac.

Pročitajte: Čeka ih pakao- Miljana šutnula dečka zbog Zole, Bebica kuje plan kako da se osveti

Potez Bebicine supruge

– Bebica ima psihički poremećaj, njega ćerke uopšte ne zanimaju. Od kada je upoznao Miljanu dinar im nije dao. Kad ima novac on je kupovao za malog Željka, umesto
svojoj deci. Bivša žena i ćerke mu žive kao podstanari na Altini. On sada zarađuje lep honorar u Zadruzi, Marija Kulić to zna i zato ga ne pušta. Nada se pomirenju njega i Miksi kako bi uzela taj novac od njega. Priča mu stalno kako treba da uloži u neki biznis i to u Nišu. Nije mu rekla nikad da od tih para isplati alimentacije- priča nam izvor i nastavlja:

Pročitajte: Bebica napravio strašan problem bivšoj ženi- Velike pare su igri FOTO

Potez Bebicine supruge


– Njegova bivša Mirela je baš ljuta i znam da je išla kod advokata da tuži Bebicu za neisplaćene alimentacije. Odraće mu kožu što se kaže. Rekla je da će mu naplatiti sve i da je
spremna da se goni i sa Kulićima ako treba te da i njih ostavi na ulici kao što su oni njenu decu. Ne može da veruje kako Miljana i Marija pljuju Ivana, a Bebica gori od njega. Baš je kivna i rešena da im naplati sve- kaže naš izvor.

Potez Bebicine supruge je sve iznenadio, a ostaje da vidimo kako će on reagovati kada čuje za ovu situaciju.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije