Slomila se pred kamerama: Anđela Đuričić se obratila roditeljima, njene reči kidaju dušu

13.02.2023

21:00

By

Obezbeđenje Anđele Đuričić

Poruka Anđele Đuričić kida dušu

Anđela Đuričić našla se na meti negativnih komentara nakon što je javno uplovila u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Iako su svoju ljubav predstavljali jakom i neraskidivom Anđela i Zvezdan raskinuli su čim je Slavnićeva nevenčana supruga Ana zakoračila na velelepno imanje u Šimanovcima.

Kontroverzna zadrugarka danima nakon raskida nije mogla da se sastavi, a onda je smogla snage i čvrsto rešila da nastavi dalje. Budući da je izjeda činjenica što je svojim roditeljima zadala velike glavobolje, ona im se sada javno obratila, a poruka Anđele Đurić šokirala je domaću javnost.

Poruka Anđele Đuričić pokrenula je lavinu komentara

– Ako možete da mi pošaljete trebaju mi trepavice, ajlajner u gelu, puder, dezodernas, posteljina mi baš treba, neka sa srcima, to mi je veoma važno, badem.. Nadam se da ste dobro, da ste živi, da ste zdravi, da vas neću vas više stresirati – poručila je Anđela, pa dodala:

– Sigurno vam nije bilo lako, a sad sam okružena dobrim ljudima. Vratila sam se sebi. Možda sam malo bila izigrana, ali Ana je tu kao pravi prijatelj. Volela bih da pošaljete nešto kao znak zahvalnosti i da naglasite da je za Anu, zalepite na majicu da znamo da je za nju. Hvala, volim vas. Nadam se nekom pozivu, prošle godine sam ga imala u ovo vreme – zaključila je Đurićeva.

Pročitajte: Da li biste je prepoznali? Ovako je Anđela Đuričić izgledala pre estetskih korekcija FOTO

poruka anđele đurić


Poruka Anđele Đurić izazvala je podeljena mišljenja kod ljubitelja ovog rijaliti programa. Dok jedni smatraju da se zadrugarka zaista pokajala zbog svojih postupaka, drugi joj zameraju što se obratila roditeljima tek kada joj je nešto od stvari zafalilo. Ko je u pravu – presudite sami..

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije