Otkrivene Zvezdanove mračne tajne: Za noć prokockao sumu novca koja će vas šokirati FOTO

13.03.2023

10:00

By

Ana Ćurčić tužila Slavnića

Porok Zvezdana Slavnića je kocka

Zvezdan Slavnić je jedan od najaktuelnijih zadrugara ove sezone zbog javne preljube.

Porok Zvezdana Slavnića je strašan- isplivali detalji

On je kao što je već svima poznato prevario dugogodišnju partnerku Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić , a nakon što je Ana ušla u rijaliti nastao je pravi pakao.

Pročitajte: Zvezdan molio opasne ljude za novac-  Čekaju ga napolju, a ovo mu je bila garancija FOTO

Porok Zvezdana Slavnića

Naime,  od kada ga je ona optužila za brutalno nasilje, u  javnost gotovo svakodnevno isplivavaju jezivi detalji njegove prošlosti. Sin Moke Slavnića nije krio da je strastveni kockar, a sada je Alo redakcija došla do ekskluzivnih saznanja da je Zvezdan za samo jedno veče prokockao čak 26.000 evra.

Pročitajte: Zvezdanu neće biti dobro- Aca Bulić planira pomirenje sa Anom, isplivali detalji tajnog plana

Porok Zvezdana Slavnića


– Zvezdan je jako poročan čovek koji je prethodnih godina prokockao mnogo novca i u kazinima je ostavio svu imovinu. Nakon izlaska iz zatvora, on se kontrolisao, bio je svestan da nema stalan izvor prihoda i uglavnom je igrao aparate u koje je ubacivao manje sume novca. Tako je bilo sve dok nije potpisao ugovor za Zadrugu 6 i dobio deo honorara unapred – otkrio je na početku razgovora izvor dobro upućen u Slavnićev život.

Pročitajte: Zabrinuta za svoju bezbednost- Anđela moli za pomoć, Zvezdan ne prestaje sa pretnjama

Porok Zvezdana Slavnića

– On je unapred dobio 30.000 evra, a čim se novac našao u njegovim rukama on je odlučio da poseti kazino. Odmah je počeo da igra na velike uloge, a kada je video da gubi novac, umesto da ustane od stola, sve više je povećavao ulog. Svi su mu govorili da odustane, da sačuva pare, ali on nikoga nije slušao. Ponavljao je kako je „ovo njegova ruka“ i kako će da vrati sav novac koji je izgubio. Međutim, došlo je do toga da ostane bez dinara – prepričavao je sagovornik.

Porok Zvezdana Slavnića

– On je to veče na kocki izgubio 26.000 evra! Ostao je bez ičega! Bio je svestan da će Ana poludeti kada sazna da je ponovo pogazio svoju reč, te je odmah po ulasku u stan počeo da plače i da govori kako se kaje. Brzo je izmanipulisao da mu oprosti obećavajući joj da nikada više neće ponoviti tako nešto, a ona mu je kao i uvek praštala – rekao sagovornik za kraj.

Najveći porok Zvezdana Slavnića napolju je bila kocka, a kako rijaliti teče sve više i više se otkrivaju njegove tajne iz mračne prošlosti.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije