Mimina baka protiv unukine veze sa Grujom: Svi smo se razboleli zbog nje

17.05.2022

14:48

By

Mima Šarac

Bojan Vuković

Porodica protiv Mimine  veze sa Grujom

Mima Šarac ne mari mnogo što su je više puta upozorili da niko ne podržava njenu vezu sa oženjenim Grujom napolju. Kako su ulazili novi zadrugari tako su joj prenosili poruku od baka Zorke da se povuče jer će ostati bez nasleđa, ali Mima to izgleda ne shvata ozbiljno.

Gruja

Bojan Vuković

Porodica u šoku zbog zafrugarkinog ponašanja

Kako saznajemo, baka i deka koji su je odgajili su zdravstveno mnogo loše zbog svega što im je priredila i često zovu hitnu pomoć da ih spase.

Nju su baka i deka preuzeli kada je majka ostavila sa pet godina. Pružili su joj sve, ljubavi joj nikad nije manjkalo. Oni su je odgajili i sve što ima je zahvaljujući njima, nikad ton i ruku nisu digli na nju i evo kako im vratila. Obrukla ih. Baka Zorka je baš loše stalno plače i kaže da ne može da prepozna Mimu. Ne zna kako će da reaguje kada je vidi, kaže da će da je počupa za kosu. Saznali su da je taj Gruja kockar i da je sve prokockao, da je i dalje u dugovima i da je zato ušao u rijaliti. Baka i deka su sigurni da on koristi Mimu da ostane do kraja i da uzme i njen honorar. Mnogo im je žao njegove supruge imaju dvoje dece i Mima je rasturila porodicu. Ali opet ta žena se i spasila ako je on uvalio porodicu sa kockom u probleme. A šta Mima planira da ga dovede kući? Nema ništa od toga. Rekla mi Zorka da Mima dedi na oči neće smeti da izađe. On je čovek starog kova i mnogo je ljut. Ni ne gleda više Zadrugu a kad ga neko pita za unuku on kaže da je nema. Eto koliko je ljut. Baka plače i ne izlazi. Nas nekoliko iz komšiluka je obiđemo, ali i ne pitamo mnogo jer im je ta tema oko unuke baš bolna”, priča nam Mimina komšinica iz Šida.

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije