Otkriveno šta sve poseduje Anđelina imućna porodica: Lokali, nekretnine, motori i to nije sve FOTO

04.03.2023

21:00

By

Doček Anđele Đuričić

Porodica Anđele Đuričić je imućna

Aktuelna zadrugarka Anđela Đuričić je prošle godine kako su njeni roditelji isticali osvetlila obraz svoje porodice, međutim ove sezone nije tako.

Porodica Anđele Đuričić poseduje mnoštvo nekretnina u Crnoj Gori

Ona je kao što je već svima poznato ušla u vezu sa mnogo starijim Zvezdanom Slavnićem koji je napolju imao partnerku Anu. Crnogorka je imala otvorene odnose sa njim pred očima gledalaca, a kako kaže ni najmanje se ne kaje za to iako njena porodica zbog toga napolju proživljava pakao.

Pročitajte: Ana i Anđela u šoku- Zvezdan Slavnić napustio Zadrugu, nije mogao da izdrži pritisak VIDEO

Porodica Anđele Đuričić

Anđela dolazi iz imućne porodice koju je osramotila, a koja poseduje nekoliko nekretnina, između ostalog i stan u Beogradu.

Ona je iz Đenovića kraj Herceg Novog, a njeni roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić kako su preneli pojedini mediji nisu mogli izaći na ulicu od ćerkinog ponašanja. Porodica Đuričić je imućna i bogata, veoma vredna koja je bogatstvo stekla poštenim radom.


Pročitajte: Potres u porodici- Anđeli Đuričić poginuo brat, zadrugarka jecala na sav glas FOTO

Porodica Anđele Đuričić

Pored velike porodične kuće u Đenovićima imaju i stan u centru Herceg Novog, u kojem živi Anđelin brat. Osim toga, imaju nekretninu i u Podgorici, a kako pričaju komšije, kupili su stan i u Beogradu.

Navodno njihova kuća u Boki Kotorskoj ima  15 soba, isto toliko i kupatila, a kompletan prvi sprat tokom sezone iznajmljuju. Kuća je na atraktivnoj lokaciji, na samoj granici sa Kumborom, u blizini luksuznog novoizgrađenog kompleksa Portonovi, s pogledom na zaliv.

Pročitajte: Da li biste je prepoznali? Ovako je Anđela Đuričić izgledala pre estetskih korekcija FOTO

Porodica Anđele Đuričić

Porodica  Anđele Đuričić poseduje i nekoliko poslovnih radnji, nekada su se bavili i motorima, a komšije nisi sigurne da li su ih iznajmljivali ili su imali salon za prodaju motora.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije