Počastila sina: Dara Bubamara iskeširala za jahtu paprenu sumu novca

17.05.2022

13:07

By

Detinjstvo Dare Bubamare

Bojan Vuković

Dara Bubamara

Dara Bubamara počastila sina jahtom

Dara Bubamara poznata je kao neko ko voli da uživa u luksuzu, pa je tako odlučila da sebe i svog sina Kostu počasti kupovinom broda. Pevačica često leti posećuje jahte svojih prijatelja jer se tu najkomfornije oseća, a velika joj je želja bila da jednog dana ima svoj brod.

Pročitajte: Dara Bubamara otkrila istinu o teškom detinjstvu: „Nekada sam jela hleb i mast i nisam imala ni za užinu!

Dara Bubamara

Bojan Vuković

Dara Bubamara uživa sa novim dečkom iz Španije

Ona je nedavno bila u Monte Karlu sa novim dečkom gde je obišla sajam nautike i odabrala je jahticu koju želi da kupi. Kako se šuška, ona je sada u vezi sa bogatim biznismenom našeg porekla koji živi i radi u Španiji, pa će joj on pomoći oko kupovine broda.

Dara godinama unazad mašta o tome da kupi jahticu, a to je i velika želja njenog sina. Sada je konačno odlučila da je vreme da u svom vlasništvu ima brodić, pa je otišla u Monte Karlo sa novim dečkom gde je naručila manju jahtu. Iskeširala je oko 70.000 evra, a to je samo polovina od ukupne cifre. Koliko sam upućen jahta će biti isporučena u junu, a ona je tražila da se ištampa ime njenog sina na istom. Usidren će biti u Crnoj Gori pa Dara ne može ad dočeka da sa Kostom krene da plovi po crnogorskom primorju. Kada je sinu saopštila da je pazarila malu jahtu on se oduševio, bio je baš srećan i sada je stalno zapitkuje kada će ići da krstare”, priča nam izvor blizak Dari i dodaje:


Znam da se još prošle godine savetovala sa Sašom Popovićem i on joj je rekao da je najpametnije da sačeka sajam nautike u Monte Karlu i tamo da ode i pogleda šta ima u ponudi. Ona je zato krenula sa dečkom iz Španije jer se on razume u nautiku, a i sam ima jahtu koja je usidrena u Sredozemnom moru. On joj je pomogao preko svojih veza da prođe jeftinije i da dobije besplatan transport jahte do Jadranskog mora. Ima sada celo leto da pršte Darini selfiji sa broda. Sad će još više da nervira pevačice koje je ne vole”, završava naš izvor.

Pročitajte: Dara Bubamara zaludela poznatog milionera! I ovaj je mlađi od nje!

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije