Maja Marinković ima tajni plan sa Zvezdanom: Izlanula se pred svima, Anđela će poludeti FOTO

29.03.2023

11:00

By

raskid maje i zvezdana

Plan Maje Marinković je sada poznat svima

Aktuelna učesnica Zadruge Maja Marinković gostovala je sa ostalim zadrugarkama u emisiji Amidži šou gde je iznela do sada nepoznate detalje.

Plan Maje Marinković otkriven u Amidžiju

Naime, ona tvrdi da ju je Marko Janjušević Janjuš od svih momaka najviše voleo.

– Mislim da me možda voli i dan-danas. To jeste bila najveća ljubav, neke stvari su se odigrale kako su se odigrale. Ne postoji šansa da bih mogla da oprostim neke stvari koje su urađene, pa tako i on, s moje strane. Ali, kada bih birala osobu s kojom bih se družila i provodila vreme, to bi bio Janjuš – istakla je Maja.

Pročitajte: Zaljubljen do ušiju- Janjuš ima novu devojku, evo ko je ona FOTO

Plan Maje Marinković

Takođe, istakla je i da ima tajni plan kada je u pitanju najaktuelniji zadrugar ovogodišnej sezone rijalitija Zvezdan Slavnić.


Pročitajte: Zvezdan Slavnić moralno posrnuo! Fanovi zgroženi njegovom izjavom

Plan Maje Marinković

– Zvekija gotivim jako, baš ga gotivim. Fizički, kao nekoh ko važi za mangupa i nekog ko ima stav muškarca, da. Ali, trenutno da ne gledam na taj ljubavni način, više volim da se šalim sa njim, da se družim. Imali smo blago flertovanje dok je bio u prekidu s Anđelom, a sada je jako ljubomorna, jako joj smeta. Dokle god budu zajedno, ja neću ništa raditi, ali kada raskinu, naravno da ću nastaviti druženje – najavila je Maja u Amidžiju.

Pročitajte: Istorija se ponavlja- Maja Marinković bacila oko na oženjenog, nova afera na pomolu

Plan Maje Marinković

 

Podsećanja radi, otac Zvezdana Slavnića, Moka Slavnić oglasio se za “Blic” nakon Zvezdanovog agresivnog ponašanja prema devojci Anđeli Đuričić te je otkrio da svom sinu zamera takvo ponašanje prema devojci.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije