Lepa Lukić u strahu: „Nikako ne skidam masku“

17.05.2022

15:03

By

Lepa Lukić

Dragan Gajić

Pevačica pokušava da se odbrani od virusa

Lepa Lukić i dalje brine za svoje zdravlje, pa masku skoro i da ne skida. Kaže i da totalno ukinu sve mere, ona će i dalje da nosi masku i tako se odbrani od svih virusa.

Lepa Lukić

Dragan Gajić

Za Star, Lepa je otkrila da konačno posle dve godine putuje u Kanadu.

Nosim masku non stop iako su rekli da se ukidaju. Ja ipak smatram da korona nije nestala, da je još ima i čisto za svaki slučaj stavim i ne skidam. A baš me briga što me ogovaraju da sam plašljiva, nisam, samo vodim računa o svom zdravlju”, objašnjava Lepa i otkriva kada će konačno da putuje za Kanadu.

I u Kanadi su mere ublažene, nema više onog dvonedeljnog karantina koji je bio za nas strance. Tako da neću sada, ali za septembar planiram put. Već sam se raspitala, treba nešto da popunim i predam ovde u ambasadu i mogu da putujem. Moram više da rešim tu inostranu penziju, dve godine nisam bila tamo”, kaže Lepa i osvrće se na film o njenom životu koji bi ove godine trebalo da krene sa snimanjem.


Nisam ništa još potpisala niti dala suglasnost o snimanju. Ta producentska kuća nije našla pare, traže novac, valjda su konkurisali pa čekaju, ma otkud znam šta rade. Ja se ni ne interesujem za to, ne mogu ja da se bakćem oko toga. Mene iskreno ni ne interesuje toliko da li će naći novac ili ne, ja i nisam za to da pošto poto mora da se snimi film o meni. Ako bude, bude.”

 

Pročitajte: Lepa Lukić urnisala mlađe koleginice: Ja pevam na finim mestima koja nisu za starlete

IZVOR: STAR

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije