Pevači odlučni: Nakon Lukasa i Rasta odbio duet sa Severinom

20.05.2022

14:30

By

Zbog Kebe se ne peva Severina

Severina

Severina objavila pesmu sa Azisom

Hrvatska pevačica, Severina Vučković nedavno je objavila duetsku pesmu sa Azisom koju je planirala da snimi sa Acom Lukasom, ali je on je odustao od saradnje posle njenih izjava o Srbima i genocidu.

Pročitajte: Po njemu je dobila ime: Severina prvi put pokazala oca Severina, sličnost je neverovatna (foto)

Severina

Youtube/Printscreen

Severina nakon Lukasa ostala i bez dueta sa Rastom

Kako saznajemo, nakon što je folker odbio duet, Severina je pesmu “Fališ mi” pokušala da snimi sa Rastom ali ni to nije uspela.


Severina je bila očajna kada je shvatila da joj se Lukas ne javlja i kada je videla njegovu izjavu da neće saradnju sa njom. Sa svojim timom dugo je razmišljala koji muški vokal bi mogao da zauzme Acino mesto i svi su se složili da bi Rasta bio pun pogodak. Lično ga je ona zvala i rekla da ima odličnu pesmu za njih dvoje, te da je voljna da u pesmi doda i nešto novo ako Rasta ima ideju. On je Severini rekao da će da razmisli i da joj ne obećava ništa. Više joj se nije javljao na telefon pa je Severinin menadžer poslao Rasti poruku i pitao ga šta je odlučio, ali ih je reper sve blokirao”, otkriva naš izvor blizak Rasti i dodaje:

Znala je ona da od toga nema ništa, ali se opet nadala. Međutim, Rasta je otvoreno rekao producentu koji ga je pozvao posle mesec dana da nije raspoložen za trenutnu saradnju. Tek kasnije je njen tim došao na ideju da duet ponude Azisu i da to može da bude dobra kombinacija. Severina se prvo nećkala, a zatim je pristala da bugarskom pevaču ponudi saradnja. Azis je bez razmišljanja prihvatio poziv i zadovoljni su kako je pesma prošla, samo što ona njemu nikad nije rekla da su tu pesmu odbili i Lukas i Rasta”, završava naš izvor.

 

Pročitajte: Severina Vučković uoči 50. rođendana: Znate li šta je moj bivši sada uradio?

Još iz kategorije