Miloš Bojanić se preselio u Crnu Goru: Biću i domar i recepcionar ako treba!

16.05.2022

11:58

By

Vila Miloša Bojanića u Crnoj Gori

Pevač se bacio na novi biznis

Miloš Bojanić još uvek nije uspeo da proda svoju velelepnu vilu u Sremskoj Kamenici, ali se zato bacio na iznajmljivanje apartmana u Baošićima u Crnoj Gori gde svakog leta provodi po tri meseca.

Uložio sam veliki novac, sve sam promenio i dobro ću da zaradim ovog leta. Ja sam sa majstorima obavljamo finalne radove, a moja žena Branka će da dođe na kraju i da uživa. Pljuju me svi, ali ja se ne bakćem po restoranima i po avionima i ne trčim na tezge, dosta je bilo. Napravio sam sve da uživam, a i da mi kaplje novac. Biću ako treba i sobarica i recepcionar i domar, ne stidim se ni jednog posla, jer je sve to moje”, kaže Miloš po malo ljutito jer ga kolege ogovaraju kako je stipsa, pa neće da zaposli nekoga, a on da gazduje samo.

Ma neka ih neka pričaju šta hoće, to mogu samo ovi ljubomorni, a oni me ne zanimaju u životu. Sklonio sam se od estrade. Uživam u plodovima svoga rada. Trenutno sam u Crnoj Gori, tu sam se preselio, jer mi uskoro počinje letnja sezona. Ja kada nešto radim, radim temeljno, tako da ću sve vreme letnje sezone biti tu da dočekujem goste i ispraćam ih.”

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije