Devojka Dejana Dragojevića je suprotnost njegovih bivših: Evo kako izgleda i čime se bavi FOTO

03.03.2023

14:00

By

Dejan Dragojević se oglasio nakon Aleksandrinog porođaja

ATA IMAGES

Partnerka Dejana Dragojevića je prava lepotica

Prošlogodišnji pobednik Zadruge, Dejan Dragojević nakon ljubavnih brodoloma koje je doživeo u prošlosti konačno se skrasio i našao pravu ljubav.

Partnerka Dejana Dragojevića ne voli da se pojavljuje u javnosti

Naime, svima je poznato da je on bio u braku sa Dalilom Dragojević koja ga je prevarila sa Filipom Carom, nakon čega je usledio i razvod Dragojevića.

Pročitajte: Dejan i Dalila konačno podelili imovinu- Evo kome je šta pripalo!

Partnerka Dejana Dragojevića

Radio je Dejan razne scene zbog Dalile, bacao se u bazen, lomio ruku, plakao i patio, a onda je uplovio u vezu sa Aleksandrom Nikolić i kako se tada činilo konačno se zaljubio i preboleo Dalilu.

Pročitajte: Istina se ne može sakriti- Aleksandra Nikolić progovorila o trudnoći, Car postaje tata?

Partnerka Dejana Dragojevića


Aleksandrina i Dejanova veza se nastavila i van rijalitija, a ono što je šokiralo sve jeste njen ponovni ulazak u rijaliti i emocije prema Filipu Caru nakpn čega ju je Dejan javno ostavio. Nakon toga je Dejan krenuo dalje, nekoliko puta je ponovio da je za njega rijaliti prošlost, a sreću je pronašao u novoj devojci. 

Pročitajte: Dejan zadao žestok udarac Dalili- Ona ostaje bez ičega, oglasio se i neutešni Huso FOTO

Partnerka Dejana Dragojevića

Dragojevićevu novu devojku, Jovanu, niko nikada nije video sem na paparaco fotografijama iz jednog izlaska, gde joj se nigde ne vidi celo lice, a pobednik pete sezone, kao danak „neiskustvu“, nikada više sa njom nije izašao javno. Međutim, Kurir je došao do ekskluzivnog snimka na kojem se Jovana šminka pa se može videti kako ona u stvari izgleda.

Pročitajte: Dalila u šoku- Dejan Dragojević se ponovo ženi, nova devojka ga uzela pod svoje

Partnerka Dejana Dragojevića

Reč je o pravoj lepotici, a Dejan je u više navrata isticao da je zadovoljan svojim emotivnim izborom te da partnerka Dejana Dragojevića ne voli da se slika i pojavljuje u javnosti što Dragojević i te kako poštuje.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije