Otac Nenada Aleksića Ša na ivici suza: Teško mi je što se svi rugaju Nenadu, neka pogledaju malo Mionu

18.06.2024

12:40

By

Miona Jovanović nakon rijalitija

YouTube/Printskrin

Otac Nenada Aleksića Ša više neće da ćuti o vezi repera i Mione Jovanović. Zoran Aleksić oglasio se za medije i rešio da prekine ćutanje budući da više ne može da gleda i sluša šta Miona Jovanović radi njegovom sinu Nenadu.

Otac Nenada Aleksića Ša više neće da ćuti, Kiza opleo po Mioni Jovanović

Naime, otac Nenada Aleksića Ša tvrdi da mu je sada potpuno jasno da je njegov sin Nenad žrtva manipulacije Mione Jovanović, pa je rešio da je javno raskrinka.

Nikada ništa ružno nisam rekao za Mionu ili njih, ali neko ko ima hrabrosti da upotrebi takve reči, kao što je baba rekla da je Ša nasilnik ili da nije odgojen, vaspitan kako treba, a ne poznaju ni čoveka ni nas… Iskreno, da neko kaže da je neko nevaspitan, to vređa i Nenada i mene, ja to osećam lično. Dali su takav sud o Nenadu gledajući rijaliti. Gledajući odnos Nenada i Mione, on nikada nije bio nasilan prema njoj, ružnu reč nije rekao, nije je opsovao, i sad još nije vaspitan?! – započinje Kiza, otac Nenada Aleksića Ša koji je bio u svim sezonama rijalitija Željka Mitrovića i dodaje:

Otac Nenada Aleksića Ša

Ša i MionaPrintskrin/Youtube

– Neka svako vidi kako se Nenad ponaša, to se sa njom slažem. Treba ona o tome da razmišlja kada tako nešto kaže za nečije dete. Ne branim Nenada, on je odrastao čovek, branim kada neko kaže da je lud i za lečenje. Ishitren je, ljubomoran, ali… Nevaspitan nije. Nenad se ponaša onako kako treba prema ženi, ništa manje muškarac nije ako hoće da spremi ručak, da usisa, da pomogne. Nenad je odgojen, vaspitan dečko. Idite na fontanu, pitajte ljude okolo šta će reći o Nenadu, ljude koji ga svakodnevno sreću i godinama poznaju. I ona sad upotrebi tu reč da je nevaspitan i direktno uvredi ljude sa kojima nema nikakav kontakt – priča Kiza na ivici besa.

Pročitajte i – Vanredno stanje u Beloj kući – Miona Jovanović skočila kao oparena, reper Ša ugrožen

Znate koliko mi je teško kada gledam smešne klipove, kada se neko ruga Nenadu?! On je dečko kome se najmanje treba rugati. Ima karijeru, poštovanje od ljudi… I onda neko dođe i kaže nasilnik i nevaspitan. Direktno sam se, lično, osetio uvređenim – bio je iskren Kiza za Pink.rs.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije