Bolne traume Ane Spasojević: Otac joj uradio najstrašniju stvar FOTO

11.02.2023

21:00

By

zvezdan i ana spasojević

Otac Ane Spasojević je imao veliki uticaj na zadrugarku

Anu Spasojević mnogi osuđuju jer je podrška Anđeli Đuričić i zauzima njenu stranu. Međutim, ona ne voli da govori o svom paklu koji je imala sa ocem sa kojim godinama ne priča.

Otac Ane Spasojević maltretirao zadrugarku- ovo su detalji

Do petnaeste godine bila je žrtva porodičnog nasilja, a onda je presekla i rešila da oca prijavi policiji.

Pročitajte: Više ne mogu da se kriju- Sestra Miljane Kulić uhvaćena u zagrljaju bivšeg učesnika Zadruge FOTO

Otac Ane Spasojević j

– Ana se bavila tenisom i bila je jako uspešna u tome. Međutim, umesto da se raduje uspesima koje je nizala, ona je preživljavala pravi pakao. Njen tata je bio nasilan, tukao je njenu mamu, ali i sestru i nju. Čini mi se, iz njene priče, da je ona najviše batina dobijala. Rekla mi je kako je tukao za svaku sitnicu, ako izgubi meč, on je premlati. Majka nije smela da mu se suprotstavi nikada. Ćutala je i gledala Anu u podlivima. Ona je tako modra išla u školu i niko nikad nije prijavio da ona trpi nasilje. Jednom je pesnicom udario u oko, ona je tada nosila naočare za vid, a staklo koje se polomilo raseklo joj je oko. Pričala mi je kako je kažnjavao kada ne odradi dobro trening. Zatvori je u sobu i ne da joj da jede, bukvalno je izglanjivao- priča nam Anina drugarica i dodaje:

Pročitajte: Saška Karan raskrinkala zadrugare- Aleks će stradati, a ovo je strašna istina o Anđeli

Otac Ane Spasojević j
– On nikada nije radio, smatrao je da od tenisa može dosta para da zaradi. Ona je bila dete i sve je to trpela, a kada je napunila petnaest godina, dobila je užasne batine, i to dan pred svoj rođendan, jer mu je dala čašu vode, a čaša je bila mokra. Šutirao je i mučki tukao, a onda je njena mama prvi put skočila da je odbrani i obe su bile pretučene. Ana je tada otišla
kod komšinice i tako krvava zvala policiju i prijavila oca za nasilje. Mama, sestra i ona su se odselile, ubrzo je usledio i razvod njenih roditelja. Nikad više nije htela da čuje za oca, ni dan danas, prezire ga. Smatra da bi uspela kao teniserka samo da nije imala pakao koji je imala. Ona je i dan-danas pod traumom, kada se neko tuče, viče, odmah doživi napad panike završava Anina drugarica.


Otac Ane Spasojević je dosta uticao na njeno ponačanje i razmišljanje, a nadamo se da je ivaj lošperiod daleko iza zadrugarke.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije