Otac Anđele Đuričić nudi ogromne pare produkciji da spasi ćerku: Evo kakav je dogovor FOTO

17.02.2023

13:00

By

Obezbeđenje Anđele Đuričić

Otac Anđele Đuričić hoće da izvuče ćerku iz rijalitija

Trenutno jedna od najaktuelnijih zadrugarki Anđela Đuričić šokirala je javnost svojim ponašanjem u rijalitiju.

Otac Anđele Đuričić u šoku zbog njenog ponašanja

Zgroženi su gotovo svi, a kako prenose neki mediji, komšije Anđele Đuričić iz Đenovića, ali i celog Herceg Novog ne prestaju da pričaju o tome što je uradila u Zadruzi i dozvolila sebi da bude u vezi sa 22 godine starijim bivšim zatvorenikom Zvezdanom Slavnićem.

Pročitajte: Anđela Đuričić saopštila da je u drugom stanju- Zvezdanova reakcija je šokirala, ovo će uraditi FOTO

Otac Anđele Đuričić

– Anđelina porodica je veoma poznata u hercegnovskoj opštini, veoma je cijenjena i bogata, pa se komšije i sugrađani čude šta se to desilo pa je pred kamerama čak imala i intimne odnose. Ne misle svi isto, često se upuštaju u razgovore i diskusije. I dok jedni smatraju da djevojka ništa nije kriva, da se zaljubila i prepustila osjećanjima, drugi smatraju da je obrukala i roditelje, ali i sve njih- rekao je izvor za Kurir i dodao:

Pročitajte: Tara Simov spavala kod Zvezdana- Bivša zadrugarka otkrila šok detalje o njemu i Ani FOTO

Otac Anđele Đuričić


– Ona nije ni svesna da se nema gde vratiti. Opet je javno imala odnos sa matorim. Svaku noć mala radi. Inače, znam da je otac Anđele Đuričić nudio produkciji 50.000 eura da je izvuče napolje.

Anđelina porodica važi za imućnu crnogorsku familiju, a kako se navodi roditelji ne štede novac da izvuku ćerku iz rijalitija.

Pročitajte: Anđela Đuričić u histeričnom stanju zapretila produkciji- Njene reči su potresle Srbiju FOTO

Otac Anđele Đuričić

– Ovo je malo mesto, svi se znaju roditelji su joj divni i vredni ljudi, požrtvovani. Već su imali jednu veliku patnju, sad im ona priređuje ovo. Ovde ćeš teško naći da neko pozitivno gleda na sve ovo- nastavlja priču komšija.

 

IZVOR: Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije