Taki u strahu: Bilal Brajlović sprema jezivu osvetu, Maja ne zna šta je čeka

19.02.2023

18:00

By

bilalova bivša devojka

Osveta Bilala Brajlovića nije isključena, Taki u strahu

Iako je već navikao da mu ćerka Maja Marinković priređuje neprijatna iznenađenja, Taki je sada u strahu šta će biti kada se Bilal vrati u Zadrugu. Kako je otkrio, najviše se plaši te njegove osvete, jer ga je Maja posle samo dva dana od njegovom odlaska prevarila sa Filipom Carom.

Osveta Bilala Brajlovića se sprema

– Ja sam se čuo sa Bilalom, poželeo mu brz oporavak i to, ali o Maji nismo razgovarali. On je klinac, povređen je, razočaran i sada on želi pošto poto da se vrati kako bi se svima koji su ga povredili osvetio. Siguran sam da će mu Maja biti prva na tapeti, a onda i Car. Ona je sada sama i nezaštićena i strah me je kako će uopšte reagovati kada ga vidi posle toliko vremena. Samo da se ne spusti toliko nisko i pomiri se sa njim. On je spreman koliko sam čuo sve da uradi pa i da bude sa njom kako bi je posle izblamirao i šutnuo – otkrio je Taki koji je i dalje pod teškom terapijom zbog visokog pritiska i povišenog šećera.

Pročitajte: Haos posle svadbe – Porodica se odrekla Bilala Brajovića, Maja je sve zakuvala

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

S druge strane, Bilalov menadžer je rekao da se on vraća u Zadrugu odmah posle pregleda na ortopediji na Banjici, te da će nastaviti da se takmiči ravnopravno sa ostalim učesnicima.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije