Komšinica sve otkrila: Ovako je Divna potrošila pare za operaciju, ni dinar joj nije ostao

26.02.2023

18:00

By

Potez Divne DNK

Operacija Divne DNK koštala je pravo bogatstvo

Kada je Divna DNK ušla u prvu sezonu Zadruge, Soraja joj je obećala da će platiti operaciju kako bi uklonila grbu sa leđa. Operacija Divne DNK koštala je 4.000 evra, međutim, Soraja se povukla i nije joj pomogla.

Operacija Divne DNK se nije dogodila

Kako otkriva Divnina komšinica iz Dubnice, starleta se predomislila jer je čula da su mnogi nudili pomoć i uplaćivali novac Marku i Divni kako bi se podvrgla operaciji, a oni su sve potrošili na alkohol i na kocku.

Pročitajte: Ovo je strašno – Marko i Divna nisu sahranili sina, evo šta se desilo FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sara Vučelić 👑 (@sorajavucelic.updates)

– Soraja jeste obećala da će platiti Divni operaciju, ali su joj se javili mnogi koji su želeli da Marku i Divni pomognu i rekli joj da nikako ne uplaćuje novac jer oni sve potroše na automatima u kockarnici i na alkohol. Soraja je stupila u kontakt sa jednom našom komšinicom i sa njom se dogovarala da bi na kraju rešile da ona direktno novac uplati klinici i da je Divnina obaveza samo da obavi sve potrebne analize i ode na operaciju. Ali, kada je Divna izašla iz rijalitija bila je besna i rekla je da neće ići jer je mislila da će joj Soraja dati pare na ruke. To je cela istina i glupo je što su prozivali Soraju da je ispalila – kaže njihova komšinica i dodaje:

Pročitajte: Javnost u neverici – Milica Todorović donela drastičnu odluku, operacija je jedino rešenje

operacija divne dnk

– Divni i Marku mora da se pruži drugačija vrsta pomoći, a to je da se oni prvo odvedu na kliniku gde će da se izleče od alkoholizma. Strašno je da imaju dvoje dece i ne pitaju za njih. Oni sada uzimaju honorar u rijalitiju i trebalo bi da pruže toj deci nešto, a ne da izađu i da sve popiju i prokockaju – zaključila je komšinica.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije