Trenuci je dele od prekida trudnoće: Vidno uznemirena Aneli Ahmić stigla na kliniku u pratnji obezbeđenja

21.06.2024

11:47

By

Odluka Aneli Ahmić

ATA IMAGES

Aneli Ahmić pred kamerama rijalitija „Elita“ saznala je da je ostala u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem, a sada je donela konačnu odluku da ne zadrži bebu.

Odluka Aneli Ahmić da abortira je definitivna

Aneli je u pratnji obezbeđenja jutros stigla na privatnu kliniku na Novom Beogradu gde će joj biti urađena kiretaža, a prema pisanju medija delovala je jako uznemireno, što ne treba da čudi budući da je prekid trudnoće vrlo stresna stvar za većinu žena.

Obukla je laganu letnju haljinu, a lice pokušala da sakrije glomaznim sunčanim naočarama, međutim primetno je bilo koliko je ova odluka Aneli Ahmić teško pala.

Trudna Aneli Ahmić

Kako se navodi, Ahmićeva će nekoliko narednih sati provesti u dnevnoj bolnici kako bi se od zahvata oporavila kako treba.


Odluka Aneli Ahmić da ne zadrži bebu teško je pala učesnici rijaltija, ali po njenim rečima i članovima njene porodice

Inače, ona je juče napustili Elitu, kako bi vadila krv i obavila još potrebnih pregleda. Nakon što se vratila na imanje, progovorila je o utiscima.

Trudna Aneli Ahmić

– Znao je da idem. Mislio je da ću ja danas ostati, video je da izlazim, da sam jutros vadila krv. Da me niste sada digli, on bi čekao da to napravim, ne bi sigurno znao, ja bih ujutru otišla, on bi spavao.

– Kako ću se osećati?! Rekla sam ti da me je sramota, kada sam došla u kliniku imala sam osećaj da svi znaju šta sam došla da uradim, gledaju sve te svađe, osećam se poniženo. Rekla sam malo pre: „Da li će njega biti sramota kada izađe“ i sigurno će ga gledati i pamtiti po tome – rekla je Aneli i dodala:

Pročitajte i – Aneli Ahmić donela končanu odluku o trudnoći – Posle njenih reči Janjuš ne može da dođe sebi

– Mene će biti sramota, moju majku je sigurno sramota izaći na kafu, jer sigurno njeni komentarišu kako je njena ćerka trudna u rijalitiju i da se sada čisti. Mama reaguje na sve jako loše, Sita je jaka, može sve shvatiti i njoj je katastrofa, za brata da ne komentarišem čovek ne želi da čuje za mene, a mama je van sebe – ispričala je ona sa knedlom u grlu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Printscreen/SrbijaDanas Printscreen

Još iz kategorije