OČAJNA ZBOG ĆERKE: Nadica moli Kiju da se skrasi

17.05.2022

15:20

By

Kija i Nadica

Bojan Vuković

Nadica se ozbiljno brine za ćerkinu budućnost

Kija Kockar od kada se razvela sa Slobom Radanovićem nije imala nijednu ozbiljnu vezu, a svoju majku Nadicu nije upoznala ni sa jednim momkom. Kako je Kija zgazila u četvrtu deceniju, njena majka se boji da joj otkucava biološki sat i da bi trebalo da razmišlja o rađanju deteta. Međutim, Nadica je počela da sumnja kako je njenoj ćerki neko vračao i da zato nema sreće u ljubavi.

Kija Kockar

Bojan VukovićBojan Vuković

Nadica ima samo Kiju i kao i svaka majka želi da se ona uda i da joj podari unučiće i bude srećna. Od kada se razvela sa Slobom nije imala ozbiljnu vezu i nikako da nađe partnera sa kojim će da uplovi u ozbiljne vode. Nije više klinka, sada će da napuni 33 godine i Nadica razmišlja o tome da joj biološki sat otkucava i da je vreme da bude majka. Nadica je ta koja je Kiju rodila u vanbračnoj zajednici, njena priča je svima poznata i uopšte joj nije važno i da Kristina ne nađe partnera sa kojim će da ima bračnu zajednicu, samo da joj rodi unuče. Baš smo bile u nekom društvu i Nadica je spomenula da je počela da razmišlja o tome da je Kiji možda neko vračao ili bacio crnu magiju jer se sve više ljudi bavi takvim stvarima”, kaže nam prijateljica Kijine mame i dodaje:

Ona ne sme da pomene to Kiji jer bi je iznervirala pošto ona u to ne veruje, ali kada se zamislite možda je Nadica u pravu. Od razvoda se ništa ne dešava a prošlo je dosta vremena. Kija je i lepa i uspešna što ne bi mogla da nađe nekog. Nisu tu čista posla. Ja sam rekla Nadici da idu u ženske manastire da se Kiji čitaju molitve možda na taj način može da se skine ta crna magija. Jer baš je čudno da nijednu vezu ozbiljnu nije imala već četiri godine. Srećnija bi i Kija bila da ima nekog pored sebe”, završava naš izvor.

Još iz kategorije