Karić joj sve oprostio! Jovana Ljubisavljević priznala: Pokajala sam se..

09.02.2023

11:00

By

tetovaža stefana karića

Objava Jovane Ljubisavljević pokrenula je lavinu komentara

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić iznenadili su domaću javnost kada su pre nekoliko meseci stavili tačku na emotivnu vezu. Svaki korak bivših partnera i dalje se pomno prati, a najnovija objava Jovane Ljubisavljević pokrenula je brojne spekulacije na tu temu pa se mnogi pitaju da li su njene reči upućene upravo Stefanu.

Objava Jovana Ljubisavljević svima zapala za oko 

Atraktivna voditeljka i manekenka je, naime, na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja nosi zanimljivu poruku.

– Posle nekih izgovorenih reči često sam se kajala.. ali posle ćutanja nikada – pisalo je.

Pročitajte: Više nije tajna – Jovana Ljubisavljević otkrila istinu o pomirenju sa Karićem FOTO

objava jovane ljubisavljević

Objava Jovane Ljubisavljević zaintrigirala je njene pratioce, a budući da je o raskidu sa Stefanom kao i o razlozima koji su doveli do kraha ljubavi dugo ćutala mnogi su pomislili da je upravo njemu posvetila ove reči.


Pročitajte: Srce je slomljeno! Jovana Ljubisavljević u suzama zbog Karića – To nije bila moja želja..

objava jovane ljubisavljević

Podsećanja radi, Stefan se svojevremeno oglasio i otkrio da se ljubav između njega i Jovane ugasila, ali da bivšoj dragoj nema šta da zameri. Budući da su Karića svi osudili nakon raskida, a da je Ljubisavljevićeva mudro ćutala što joj je Stefanov otac ozbiljno zamerio, nije ni čudo što su mnogi posumnjali da se njena najnovija objava odnosi upravo na tu priču. Da li ima dima tamo gde ima i vatre, ostaje da se vidi..

SLIKE: Gaja, Instagram, Bojan Vuković

Još iz kategorije