Zbog islama promenio i ime: Evo kako se sada zove Dejan Dragojević FOTO

05.04.2023

17:00

By

Život Dejana Dragojevića

ATA IMAGES

Novo ime Dejana Dragojevića izazvalo lavinu komentara

Pobednik prošlogodišnje sezone Zadruge, Dejan Dragojević pre nekoliko dana je priznao da je promrnio veru te da je u islamu već četiri godine.

Novo ime Dejana Dragojevića šokiralo javnost

On je promenio veru kada je stupio u brak sa svojom bivšom suprugom Dalilom Dragojević. Prvi put je ovo priznao nedavno kada je otišao u Meku i Medinu povodom Ramazana. Međutim, sada su se pojavile nove informacije kada je promena vere u pitanju.

Pročitajte: Dejan Dragojević saopštio najlepše vesti- U trećem smo mesecu, konačno sam srecan

Novo ime Dejana Dragojevića

Naime, bivša učesnica Parova, rijalitija u kom su svoju rijaliti karijeru započeli Dalila i Dejan Dragojević iznela je tvrdnje da je Dragojević promenio i ime zbog islama, te da se sada zove Zijad.

– Zijad je Dejan Dragojević – izjavila je Vesna.


Dejan Dragojević oglasio se iz Meke i podelio deo svog verskog putovanja.

– Nalazim se u Saudijskoj Arabiji, u Meki, gde Alah poziva robove svoje, naravno samo one koje hoće. Ovde sam par dana i osećaj je neverovatan. Ovo je Alahova kuća, mene je pozvao. Ovde sam sa braćom i sestrama iz Novog Pazara, iz Bosne i Hercegovine… Ovde smo klanjali. Svaki musliman treba da dođe ovde, ali nije lako – rekao je Dejan, a zatim i dodao:

Pročitajte: Dalila u šoku- Dejan Dragojević se ponovo ženi, nova devojka ga uzela pod svoje

Novo ime Dejana Dragojevića

– I plače ti se i smeje ti se. Ovde ne sme da se nosi ništa što je krojeno i šiveno, ispod nemaš ništa, tako jedino smeš da uđeš ovde, to su kao dva peškira spojena. Ovde namaz vredi jako mnogo i to je najbolje što možete da uradite. Nisam imao potrebu da pričam o Islamu. Ljudi me ne bi razumeli, ovo se u trenutku desilo, da razmišljam da dođem ovde.

Novo ime Dejana Dragojevića je izazvalo lavinu komentara u javnosti, a zbog promene vere oglasili su se brojni učesnici rijalitija koji su uglavnom podržali njegovu odluku.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije