Zbrka kod Đokovića: Nova snajka izbegava Jelenu zbog Dijane

12.05.2022

12:38

By

Bivši trener Novaka Đokovića

Nova snajka u odličnim odnosima sa svekrvom

Iako se nedavno pričalo kako devojka Đorđa Đokovića želi da pomiri Jelenu i Dijanu, izgleda da je istina ipak drugačija.

Saška i Đorđe

Dragan GajićDragan Gajić

 

Kako saznajemo, Saška želi da bude omiljena snajka Đokovića i zbog toga izbegava Jelenu koja već dugo nije dobra sa Novakovom majkom.

 


Saška i Dijana se odlično slažu i ona nju zove mama, eto koliko su bliske! Zato i zauzima njenu stranu kada je u pitanju sukob sa Jelenom. Od prvog dana od kada je upoznala Đokoviće, Saška i Jelena imaju neki rezervisan odnos. Koliko znam, Jelena se tako postavila jer je shvatila da Dijana baš gotivi Sašku. Buduće jetrve su jako različite, nekoliko puta su se našle na istom mestu zbog Đoleta i Novaka, ali Saška gleda da što manje priča sa Jelenom. Rekla je čak i da njih dve nemaju zajedničke teme što dodatno otežava situaciju kada se nađu na istom mestu. Sa druge strane, Saška je stekla utisak da Jelena zauzima stav da je ona zvanična snajka Đokovića dok je ona trenutno samo Đoletova devojka. Požalila se jednom prilikom Đoletu da joj je neprijatno kada je u Jeleninom društvu, ali joj je on rekao da ne želi to da sluša i da se zalaže za dobre porodične odnose”, priča izvor blizak Đokovićima i dodaje:

Saški je ipak lakše što uz sebe ima Dijanu i što njih dve na isti način gledaju Noletovu ženu. Verujem da je malo i ogovaraju kada su same, ali u javnosti nikad nećete čuti da Saška kaže nešto loše. Ona sa Jelenom nema nikakav kontakt, mislim da nema ni njen broj telefona. Kada je bio turnir u Beogradu, Saška i Jelena su se jedva javile jedna drugoj. Ona je sve vreme bila pored Dijane što je možda Jelenu malo i nerviralo. Zategnuti su tu odnosi, ali znam da Novaka niko time ne opterećuje, ustvari tu samo žene i imaju problem”, završava naš izvor.

Pročitajte: Saška jednim potezom dokazala da se mnogo razlikuje od Jelene: Šta će na ovo reći svekrva Dijana? (FOTO)

 

Saška i Jelena nisu u sjajnim odnosima

Kada su Sašku novinari pitali u kakvim je odnosima sa Novakovom ženom samo je kratko odgovorila:

“Viđamo se na porodičnim skupovima kada oni dođu u Srbiju. Svako je zauzet svojim poslom pa se ne viđamo često”.

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije