Nova ljubav na pomolu: Bebica i Marijana Zonjić sve prisniji

26.05.2022

11:36

By

Marijana Zonjić i Janjuš

Nova ljubav Marijane Zonjić

Posle kratke, ali burne romanse sa Markom Osmakčićem, Marijana Zonjić se prepustila novom druženju i zbližavanju sa Bebicom.

 

Nova ljubav naišla na osudu javnosti

Dok njene drugarice navijaju za novu ljubav, njena porodica u Crnoj Gori strahuje, jer za Bebicu kruže jako ružne priče od toga da je monstrum i psihopata, da su ga se roditelji odrekli jer je prokockao pola imovine.

Od kada je shvatio da ga je Miljana definitivno šutnula i vratila se Zoli, Bebica je pustio pipke. Počeo je da se druži sa Marijanom i po njemu se vidi da mu se ona dopada. Ni Marijana ne beži od njega, očijukaju tako da može da bude nešto između njih dvoje. Marijanu ništa nije sramota, pa je tako i baš briga što je tu i Miljana sa kojom je Bebica bio do juče u vezi”, objašnjava jedan od Marijaninih bliskih drugova i nastavlja.

Iako joj se nikada nisu mešali u izbor momka i veze, Marijaninim roditeljima baš i nije pravo. Bili su ljuti na nju kada se tukla sa Viki zbog Osmakčića, a sada im nije baš drago što se muva sa Bebicom. Kada su videli kako se on i Miljana tuku, šta se sve saznalo o njemu, pa i to da laže o tim firmama, zgradama i parama, nije im pravo. U strahu su da on ne povredi Marijanu, jer se priča da je psiho, da ima pogled serijskog ubice, da ima zabranu prilaska bivšoj ženi, da je nasilnik i kockar. Ništa im se on ne dopada. Ćute i mole boga da Maki i on ostanu samo drugari i da se ne rodi nikakva ljubav među njima. Videli su kako je on prevario Kuliće da je divan i bogat, a posle se ispostavilo da im se on nakačio. Zato ne žele da se on nakači Marijani, pa treba i njega posle da izdržava.”


 

Pročitajte: Marijana Zonjić: „Mina me mrzi zbog Igora! Nisam joj ja otela muža, oni su razvedeni

Još iz kategorije