Nisam otišla mami na sahranu, kajem se: Rijaliti takmičarka dovela i voditelja do suza

21.06.2024

21:45

By

Jelena i Ivan Mrinković

YouTube/Printskrin

Težak život Bojane Pavlović rasplakao je sve rijaliti takmičare. Naime, Bojana Pavlović je na samom početku „Elite“ šokirala naciju svojom životnom pričom, a sada je to ponovo učinila kada su svi stanovnici Bele kuće govorili o tome zbog čega se najviše kaju u životu.

Težak život Bojane Pavlović ostavio je sve takmičare rijalitija bez teksta

Kako je sama istakla u više navrata, težak život Bojane Pavlović obeležio je njeno detinjstvo i mladost, ali se ona uprkos tome trudila da se obrazuje i samu sebe izvede na pravi put. Ipak, postoji nešto što sebi nikada neće oprostiti, a tiče se majke Bojane Pavlović o kojoj se pre nekoliko dana polemisalo u poznatom rijalitiju Željka Mitrovića.

Težak život Bojane Pavlović

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlovićprintscreen youtube TV pink

Naime, Bojana Pavlović progovorila je iskreno o kajanju, a onda priznala da se mnogo ogrešila o majku jer joj nije otišla na sahranu.

– Gledala sam uvek da budem pametna i dobra. Jedino sam se ogrešila što nisam otišla majci na sahranu. Jedina je moja sestra bila na toj sahrani, ja sam smatrala da ne trebam da idem. Ona je mene iz bolnice zvala da mi se izvini, a ja ipak nisam otišla da je ispratim na večni počinak – rekla je Bojana i naterala suze na oči mnogim cimerima sa kojima je devet meseci u rijalitiju.

Pročitajte i – Bojana Pavlović proganjala poznatu pevačicu, policija morala da reaguje

Pored toga, Bojana je istakla da se ne kaje zbog postupaka tokom boravka u rijalitiju. A posebno je naglasila da se ne kaje, niti oseća krivicu što je bila u vezi sa Anđelom Šparavalo koje se porodica maltene odrekla zbog te veze koju je mesecima gledala cela nacija.


Težak život Bojane Pavlović nikoga ne ostavlja ravnodušnim i bez komentara

– Oni su se ogrešili o mene jer nisu dali šansu da me upoznaju, već su sudili jer je odnos žensko i žensko. Što se tiče Anđele možda sam bila malo surova, ali ja sam takva – rekla je Bojana koja je raskinula sa Anđelom, pa je pitanje da li će se njihova veza nastaviti i nakon rijalitija.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije