Nije mu svejedno! Ovaj takmičar je napustio Elitu u strahu i nadi da ga žena nije izbacila iz kuće

08.07.2024

10:45

By

Jelena i Ivan Mrinković

YouTube/Printskrin

Rijaliti učesnik Nikola Lakić sinoć je imao najmanji broj glasova publike, te je pred samo finale, napustio imanje u Šimanovcima.

Nikola Lakić izbačen iz Elite, sinoć napustio Belu kuću

Lakić je po izlasku iz Bele kuće, kao po običaju, bio gost u studiju gde je komentarisao svoje učešće i otkrio kako je istim zadovoljan.

Nikola Lakić

– Mislim da sam pokazao da sam zanimljiv, kreativan i rečit. Jako mi nedostaje moja Coka i moj sin Lazar i nadam se da me ne čekaju koferi ispred stana, kako mi kažu učesnci – rekao je Nikola Lakić.

Na pitanje o njegovom odnosu sa atraktivnom Lejdi Di, imao je da kaže samo jedno:
– Mi smo pravi prijatelji, tu ničega nema – istakao je Nikola Lakić iako su mnogi komentarisali da je bio na granici da prevari ženu.

Nikola Lakić


– Da li misliš da si se na početku dopao Mioni? – upitala je voditeljka na šta je on prokomentarisao da joj se možda svideo fizički, ali to nije išlo dalje.

Nikola Lakić komentarisao svoje učešće, pa se osvrnuo na odnose ostalih takmičara

Nikola Lakić takođe je komentarisao i učešće drugih takmičara, a sada aktuelnu situaciju između Jelene Marinković i Uroša Rajačića ovako opisao:

– Siguran sam da nešto postoji. Kada bi rijaiti trajao još dva meseca, siguran sam da bi se sve pokazalo. Rajačić dovoljno pokazuje svojim ponašanjem da je tu nečega bilo. Razvod je neminovan ukoliko su bili intimniji – ispričao je.

Pročitajte i – Ivan Marinković napustio Elitu – Hitno izašao iz rijalitija, paparaci ga uhvatili na delu

– Mnogi komentarišu kakva li je Jelena onda bila dok je Ivan bio u rijalitiju, a ona sama kod kuće – dodala je voditeljka, a Lakić je zaključio da nije normalno da su toliko hladni jedno prema drugom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Tv Pink Printscreen

Još iz kategorije