Nakon Zadruge mu se izgubio svaki trag: Evo gde je nestao Marko DNK FOTO

13.04.2023

11:00

By

Nestanak Marka DNK

Nestanak Marka DNK nakon rijalitija je zabrinuo sve

Marko Kocić poznatiji kao Marko DNK je nakon lošeg zdravstvenog stanja napustio Zadrugu nakon čega mu se izgubio svaki trag.

Nestanak Marka DNK ne prestaje da se komentariše

Naime, Marku je danima  bilo loše, a nakon što mu je pozlilo produkcija je odlučila da ga pošalje kući kako bi mogao da se oporavi uz nadzor lekara. Njegova supruga Divna je to privatila tragično, jecala je na sav glas, a onda su Zadrugari uspeli da je smire, nakon izlaska usledio je nestanak Marka DNK, a svi se danima pitaju gde je.

Pročitajte: Marko hitno napustio Zadrugu- Divna van sebe, ne prestaje da plače VIDEO

Nestanak Marka DNK

Novinari su posetili Markovu i Divninu kuću rodnu Dubnicu, gde su komšije otkrile gde se bivši učesnik rijalitija trenutno nalazi.

– Jasno je da je Marko loše psihički i da je nestabilan. Zbog svega toga nije najbolje da bude u takvoj atmosferi kao što je rijaliti, gde je više ljudi. On ne podnosi galamu, buku, i zatvoren prostor. To sve dodatno utiče na njegovo već loše stanje. Ovako je bolje, treba da mu se odredi terapija – rekao je izvor za medije i dodao:


– Marko je trenutno u Smederevu kod prijatelja. Bilo je potrebno da neko brine o njemu. U Dubnici je to činila Divna, sada taj prijatelj. Na sigurnom je, to je bitno – rekao je srdačni komšija Marka DNK.

Pročitajte: Ovo je strašno- Marko i Divna nisu sahranili sina, evo šta se desilo FOTO

Nestanak Marka DNK

– Mnogo smo se zabrinuli. Nije mu prijao zatvoren prostor. Videlo se da nema kontrolu nad svojim ponašanje. U svom selu ima momente kada nije dobro, ali te njegove epizode se brzo završe. Pogledajte vi ovo. Može da izađe ispred kuće, prošeta se. Ode do grada, jednostavno ima slobodu, što je za njegovo stanje najbitnije – rekao je drugi komšija bivšeg zadrugara.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije