Nepoznat muškarac provalio u Zadrugu, pa otkrio istinu o Dalili (VIDEO)

06.07.2022

18:00

By

 

Nepoznati mušakarac provalio u Zadrugu da priča sa Carom

Nepoznati muškarac ušao je u Zadrugu i to sve zbog Filipa Cara. Njih dvojica su razmenili nekoliko rečenica, te je Filip tražio od njega da mu otkrije istinu o Dalili.

 

– Ja sam još pod utiskom, video sam čoveka koji nije odavde. Čovek se popeo na zid u Rajskom vrtu. Idem u WC i vidim da sedi momak na zidu. Života mi moga, ja kao da sam video supermena. Ja se presvukao, uzeo vlažne maramice da idem u WC, hodam ovako i on (viče) „kapo, kapo“. Pogledam, a on na zidu sedi iznad kapije od Rajskog vrta. Kaže: „Ej“, a ja ga ne vidim dobro. Ja priđem bliže i on čovek započne priču, kaže da je Emin iz Zenice, ja ga pitam što je došao, rekao je Filip, pa dodao:

– On kaže: „Da tebe vidim, došao sam busem, doći ću i na superfinale“. Ja odmah za nju pitao (Dalilu), on počeo da mi priča za Maju. Ja kažem: „Reci mi za nju (Dalilu), da li mi radi nešto iza leđa?“ Pitao sam da li je bilo nešto sa Anđelom, a da mi ne govore. On kaže: „Ne“. Ja i dalje ne verujem da čovek sedi na zidu. Pitao sam ga kako se popeo tu gore.


Kaže: „Tu obezbeđenje, ja sam levo-desno, prepričavao je Car.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

IZVOR: Blic

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije