Pismo Velikog šefa napravilo pravu pometnju: Svi se pitaju kako će Ša preživeti ovaj dan

24.06.2024

18:30

By

Veza Mione Jovanović

Youtube Printscreen

Pismo Velikog šefa koje je stiglo u “Elitu” napravilo je potpunu pometnju u rijalitiju i svi se pitaju kako će se nakon ovoga Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ponašati i funkcionisati.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u nebranom grožđu

Naime, gledaoci su izglasali Mionu Jovanović i njenog bivšeg Stanislava Krofaka za par čiju svadbu najviše žele da vide, a ovo nimaklo lako nije palo reperu koji je, malo je reći ostao u šoku.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

– Draga Elito, gledaoci su izglasali da žele Mioninu i Stanislavovu svadbu. Drugi po redu su Anita i Anđelo, a uskoro ćete dobiti detaljne informacije o svadbi koja sleduje. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je u pismu.

Iako Miona tvrdi da nema emocije prema Krofaku kojeg je ostavila zbog repera Ša, ukućani smatraju da između bivših partnera i dalje postoje emocije, a možda će upravo svadba koja sledi u Eliti, konačno otkriti parvo stanje stvari među njima.

Pročitajte i – Otac Nenada Aleksića Ša na ivici suza – Teško mi je što se svi rugaju Nenadu, neka pogledaju malo Mionu

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nakon pisma koje je stiglo porazgovarali su sa Markom Đedovićem o svom odnosu, a ključna tema bila je svadba koja se sprema i koju Nenad ne zna kako će podneti.


– Ja ne mogu da podnesem tu svadbu, evo ne mogu – rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović obavili su razgovor sa Markom Đedovićem i izneli svoje stavove na ključnu temu

– Ti kao i Matora, do j*ja je dok se drugima dešava. Kad ćeš da se promeniš pola veka si sp*cao u dupe? -oštar je bio Đedović.

– On se sa mnom svađa jer Stanislav u mene gleda – nadovezala se Miona, dok Aleksić nije skrivao koliko mu novonastala situacija teško pada.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

– Ja ne mogu da budem ovde, sviraju muzičari, ne mogu… Znaš koji bol imam – priznao je reper.

– Ša, to je rijaliti, nije prava svadba. Da li znaš zašto su izglasali? Tebe gledaju kao bolesnika koji na silu drži devojčicu od 24 godine – pokušao je Marko da mu objasni činjenično stanje.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

– Da li su ti se vratila emocije sa Stanislavom? Ti kažeš da on nešto oseća prema tebi – pitao je on Mionu da li bi se pomirila sa bivšim na šta je ona odgovorila:

– Ne bih, živi bili pa videli. Meni on tako deluje jer ga poznajem. Ne mislim da bi se pomirio, niti da bi mi se obratio, a kad bih mu se obratila on bi mi odgovorio. Ja se ne bih mirila. To je prebacivanje, nesigurnost i horor film.

Pročitajte i – Nikad jači okršaj – Stanislav udario na Ša, ponizio ga pred svima

– Ja da sam njega volela toliko ne bih ušla u novi odnos. Ja da ga volim pričala bih sa njim, bolelo bi me uvo da li će Nenad da se vređa. U „Magazinu IN“ sam imala priliku da mu se obratim, nisam htela. Ja sa njim ne bih stupila u kontakt sve i da on pokuša preko mojih – govorila je Miona.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

– Ti ako mene voliš nećeš ići na svadbu. Ne mogu da budem sa tobom ako želiš u hotel. Ja znam šta ćeš ti da uradiš. Na kraju ćeš da ispadneš takva budaletina, a Marko mi nije dao ovo da kažem, ali reći ću sad da ćeš jednog dana da se setiš i videćeš šta si usr*la kad te on odj*be – rekao je Ša.

– Ko te j*be ako ti meni ne veruješ – odbrusila je Jovanovićeva.

Da li će uprkos svadbi sa Krofakom koja se sprema Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ostati pribrani, ostaje nam da vidimo.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Youtube Printscreen

Još iz kategorije