Nada ljuta na Đanija: Pola estrade je zvao na svadbu, samo mene nije

03.07.2022

12:00

By

nada topčagić

Nada Topčagić povređena zbog Đanija

Nada Topčagić jedna je od retkih koja se nije pojavila na svadbi Đanijevog sina Miloša, iako je bilo mnogo kolega. I dok se pevač ljuti što mu na svadbu nisu došli Ceca i Lukas, Nada je uvređena što ona uopšte nije bila pozvana.

Kako nam je otkrila, ona ne spada u red pevača koji jedva čekaju da se negde pojave.

 

“Nisam bila na svadbi kod Đanijevog sina, jer je on to pravio za neku svoju ekipu ljudi. Videla sam da je bilo pola estrade, ali mene nije zvao. Đani bira koga će da zove i to je njegovo pravo, pa ni ja njega nisam zvala na svadbu svog sina. On jeste moj kolega, ali nismo toliko bliski da bi se posećivali i uveličavali jedan drugome bitne datume. Ne znam šta je to nekome čudno, nisam bila pozvana i to je to. Uh jaka stvar, imam preča posla oko vinograda u Crnoj Gori nego da trčim po svadbama”, rekla je kratko Nada koje se trenutno nalazi u Crnoj Gori gde priprema kuću za letnju sezonu, a kako nam je otkrila, uskoro se vraća za Beograd jer ima pripreme za koncert Zorice Brunclik na kojem će biti specijalni gost.


“Još par dana i vraćam se za Beograd zbog Zoričinog koncerta na kom gostujem. Ustvari, to treba da bude iznenađenje, sad sam se prešla što sam rekla. Ubiće me Zorka.”

 

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije