Istina izašla na videlo: Muž Ivane Šašić bio u zatvoru, zbog ovoga se plašila da ga ostavi

16.10.2022

20:00

By

Pevačica Ivana Šašić

Bivši muž Ivane Šašić u subotu je ušao u Zadrugu kako bi izneo istinu o razvodu sa pevačicom. Kako smo saznali, Bojan je pre ulaska molio bivšu suprugu da se vide i da se dogovore da zajedno uđu u rijaliti i da naprave priču kako bi što duže ostali i zaradili novac, ali je ona to odbila.

Muž Ivane Šašić je bio iza rešetaka

– On je molio Ivanu da se vide, a kada je shvatio da do toga neće doći sastao se sa njenim kumom kom je rekao da proba da je ubedi da zajedno uđu u rijaliti. Verujte da je ona srećna žena od kada nije sa njim i ona ga nije ostavila zbog prevare, mnogo ranije je to želela, ali nije smela jer je znala da će da joj pravi ozbiljne probleme. On iznosi mnogo laži sada, a prava istina je da on nema od čega da živi, nema ništa na svoje ime, on je ušao u rijaliti da zaradi novac i da postane poznat – otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

Pročitajte: Nakon što ju je javno ponizio, Ivana Šašić uzvraća udarac – Ovo su poruke koje je Simić slao i ženi i ljubavnici

muž ivane šašić

– Prošle godine on je bio u zatvoru u Austriji i osuđen je na dve godine zbog trgovine nekim opijatima, Ivana je preko svojih prijatelja našla advokate i spasila ga robije, pa je proveo samo šest meseci iza rešetaka. On joj je prebacio tada kako nije bila uz njega, a svestan je da je zbog nje na slobodi. On je počeo izgleda da opet konzumira neke opijate, zato se i promenio jer to nije čovek kog je Ivana upoznala. Ona sada radi svaki dan, a dok je bila sa njim nije imala posla i nije imala od čega da živi. Nisu hteli muzičari da je zovu jer je on išao svuda sa njom i mešao se u posao. Ona je radila za 100 evra dok je bila sa njim, a onda on kaže kako je napravio zvezdom. Pokazaće on ko je i šta je. Ivana je razočarana i u Zoricu Marković koja ga sada podržava, a prva je zvala Ivanu kada je saznala da su se rastali – završava naš izvor.

Pozvali smo i Šašićku, ali ona nije bila raspoložena za priču:

– Nemam komentar, ograđujem se od njegovih dela i nedela, nisam deo rijalitija, niti ću biti, ali poštujem taj projekat i čelnike istog – zaključio je izvor.


IZVOR: Sanja Arsić

SLIKE: Gaja, Bojan Vuković

Još iz kategorije