Kristijan otkriva istinu o Ani i Aci Buliću: Za sve krivi njenu kumu Milenu FOTO

11.03.2023

20:00

By

Mišljenje Kristijana Golubovića

Mišljenje Kristijana Golubovića o Zadrugarima će iznenaditi mnoge

Iako ga je u početku podržavao, Kristijan Golubović je odjednom promenio mišljenje o Zvezdanu Slavniću.

Mišljenje Kristijana Golubovića se znatno promenilo što je iznenadilo mnoge.

Mišljenje Kristijana Golubovića se naglo promenilo

Ti si pričao sa njim pred ulazak u Zadrugu, šta ti je Zvezdan rekao tada?

– Rekao mi je da želi da ga Miki predvodi u rijalitiju i ja sam se šokirao! Ušao je prvi put u rijalitiju i tražio da spava pored Mikija iz Kupinova koji ima psorijazu i neuredan je. Zvezdan ga je cenio, pa je mislio da će ga uvesti u rijaliti priču. Dobio je nadimak od zadrugara tuta-muta, postao je čudan.  On ima dozu prepotentosti zbog veze sa Ksenijom Pajčinom. I u zatvoru je bio označen kao tatin sin, bio je privilegovan. Svi su mu se obraćali sa poštovanjem, a Zadruzi toga nema.

Pročitajte: Zvezdan molio opasne ljude za novac- Čekaju ga napolju, a ovo mu je bila garancija FOTO

Mišljenje Kristijana Golubovića


Je li te iznenadilo Anino svedočenje i sve što je otkrila o nasilju?

– Ne da sam iznenađen, nego sam šokiran ovim što čujem za Zvezdana i šta je sve radio ovoj ženi. Nisam mogao da verujem, jer je meni on izgledao kao neki tuta-muta, a na kraju ispade on opasan igrač. Zamislite to vezivanje za radijator, ej pa rekao bih da je to sve što je Ana ispričala nemoguće i da on nije u stanju tako nešto da uradi. On kada bude izašao iz rijalitija imaće velikih problema.

Pročitajte: Grcala u suzama- Ana Ćurčić izgubila bebu, stres je učinio svoje

Mišljenje Kristijana Golubovića

Da li će Ana do kraja isterati svoje?

– Ma hoće, pa nema dalje od ovoga. Ona je žena krenula, ušla je u to raskrinkavanje i ne može sada nazad. Pukla je tikva sada i nema spajanja više. E sad, šta će biti kada izađu napolje to je pitanje, mada mislim da Zvezdan neće Anu juriti. A da li će biti nekog nasilja možda i hoće.

Jel te iznenadio Aca Bulić koji se odjednom pojavio kao njen zaštitnik?

– Jeste jer ja njega poznajem odavno i znam da nije u fazonu da se eksponira javno. Samo vidim odjednom i on zaređao po televizijama i sa gostovanjima, daje izjave, začudio me baš. To što on sada obećava da će da pomogne Ani, kako on da joj pomogne. Njoj ne može niko da pomogne. Ona sami sebi treba da pomogne tako što će se otkačiti od tog Zvezdanovog magičnog kruga i krenuti svojim putem. Biće joj neprijatno to je sigurno, jer da nije ovog rijalitija ona bi svoju muku čuvala do kraja života.

Pročitajte: Zvezdanu neće biti dobro- Aca Bulić planira pomirenje sa Anom, isplivali detalji tajnog plana

Mišljenje Kristijana Golubovića

Je l te čudi što je kuma Milena Kačavenda sve znala, a ćutala je toliko dugo?

– Ja kumu poznajem još odavno, preko njenog bivšeg muža. Ona zna mnoge stvari, prisustvovala je očiglednom mnogim stvarima koje su se dešavale između Ane i Zvezdana. Mislim da mnogo trči pred rudu i da kada Zvezdan bude čuo šta je ona sve pričala da će
tu biti velikih problema. Njemu će biti gora kuma, nego Ana. Jer Zvezdan zna kako će sa Anom, a sa ovom ludom nastom ne znam kako će jer je opasna. Pa dovoljno vam je to kada je rekla da se pesničila sa Zvezdanom. Toliko je Milena stvari iznela, da su ljudi zgroženi i u čudu.

SLIKE: Bojan Vuković, Damir Dervisagic

Još iz kategorije