Miona i Stanislav su ludo zaljubljeni i vole se: Isplivala najveća rijaliti istina

03.07.2024

18:15

By

Istina o ljubavi Mione i Stanislava

ATA IMAGES

Miona Jovanović

Miona i Stanislav se ludo vole. Kako je Milan Milošević, najpoznatiji rijaliti voditelj izjavio, Miona Jovanović i Stanislav Krofak se uprkos svemu ludo vole i jedva čekaju da se pomire.

Miona i Stanislav su ludo zaljubljeni i vole se

Jedna od vodećih tema ove sezone je odnos Mione Jovanović, Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša, a voditelj Milan Milošević ističe da dnevno dobija na hiljade poruka od njihovih fanova.

Prema njegovim rečima, Miona i Stanislav se vole i pitanje je dana kada će se pomiriti.

Miona i Stanislav

Miona JovanovićATA IMAGES

Osim ljubavi koja se tiče Mione i Stanislava, Milan Milošević je otkrio i šta očekuje od finala rijalitija:

– Spreman sam uvek, ovaj put sam posebno euforičan. Milsim da će ove godine biti veliko iznenađenje. Ove godine se ne zna ko će pobediti i ko je favorit, gledaoci će ipak presuditi o tome ko će pobediti. Kažem da smo se vratili u vreme Lune i Slobe kada je hiljade poruka stizalo na noć, tako je meni sada sa Mionom, Stanislavom i Ša -rekao je on i dodao da je emocija između Mione i Stanislava evidentna.


Pročitajte i – Stanislav otvorio dušu Mioni, konačno je sve shvatila – Dobio javno izvinjenje

– Oni su zaljubljeni i vole se. To se vidi. Oboje su napravili izlete, ali siguran sam da će u budućem vremenu završiti zajedno.

Voditelj Milan Milošević istakao je i da su uvredljive poruke koje dobija neizbežne, ali je otkrio i da je zbog uvreda tužio nekoliko javnih ličnosti.

– Uvek stižu i ružne poruke, najviše imaju petlju ti za tastaurom da prete, ali koga briga. Kada prolazim ulicom, ljudi samo što ne tapšu. Javne ličnosti tužim za sve ružne reči, već nekoliko njih sam tužio. Dobio sam parnično, a krivično sam povukao – rekao je Milan Milošević koji je ubeđen da će ljubav Mione i Stanislava pobediti na kraju.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije