ŠOK: Mensur bacio strašnu magiju na Minu, ovo mora da uradi da se spase!

26.06.2022

14:00

By

Udaja Mine Vrbaški

Mina i dalje zaljubljena u Mensura

Posle dva meseca ljubavi Mateja je odlučio da stavi tačku na vezu sa Minom Vrbaški, jer je shvatio da je ona i dalje zaljubljena u  Mensura. Mini je to jako teško palo, pa je prolila more suza, a zbog njenih histerija najteže je njenoj majci Ivani.

Kako saznajemo, Ivana sumnja da je Mensur na nju bacio strašnu magiju koja se često pravi u Crnoj Gori i koja se zove “ljubavni sihir”.

“Ivana ne voli da vidi svoje dete u stanju raspada. Taman je napolju sredila svoj život, zaposlila se i nekako počela je da živi nekim normalnim životom bez tenzija i skandala kao pre i sad opet suze, histerije, brodolomi… Majka joj je već našla odličnog psihijatra, jer Mina mora da ide na ozbiljne seanse kako bi zaboravila Mensura. Da bi mogla da nastavi svoj život, da nađe nekog dečka, uda se i sve to će moći, ali samo kada Mensura bude izbacila iz glave”, objašnjava izvor iz Inđije i nastavlja.


“Kako veza ne može da joj opstane ni posle dve godine koliko nije sa Mensurom, Ivana je posumnjala na najgore. Da je njegova porodica bacila neku vradžbinu na Minu da nikada ne nađe ljubav sa drugim i da zauvek voli Mensura, što je inače poznato da rade po Crnoj Gori. Ona se dobro raspitala i našla je nekog hodžu Kenana u Bosni koji skida magiju i ljubavni sihir sa devojaka. Sumnja se da je Mensur bacio taj ljubavni sihir na Minu da samo njega voli i samo njega vidi i nikog drugog.”

 

 

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije