Gruja besan zbog Santane: Ostaviće Mimu, zna sve o aferi sa Borom

11.06.2022

10:00

By

Mima i Gruja

Mima i Gruja ne prestaju sa svađama

Kako su već danima na ratnoj nozi, Mima i Gruja su posle posete Bore Santane u Zadruzi definitivno stavili tačku na svoj dalji odnos.

Mima i Gruja zaratili zbog Bore

Mima i Gruja

Kako se šuška, vezu koja je već neko vreme bila na klimavim nogama dodatno je poljuljao Bora Santana kada je svoju bivšu devojku Mimu zagrlio, ali i neko vreme pričao sa njom.

Vidi se da je Gruja izgoreo od besa, jer Mima nikada nije priznala da je bila sa Borom, već da se znaju i da su izlazili na moru. Kada ih je video kako se grle i kako pričaju, a u prolazu je načuo da joj je Bora rekao da će je čekati, pa potpuno je odlepio. Ionako su njih dvoje već neko vreme u lošim odnosima. Gruja je postao malo nervozniji od kada je shvatio šta se napolju dešava, da je izgubio decu i ništa neće ići glatko kada izađe iz rijalitija. Počele su konstantne svađe sa Mimom, počeo je da je naziva klošarkom, i rekao joj je da sa njom napolju definitivno ne može da živi”, objašnjava izvor blizak Gruji i nastavlja.

Teško mu je, vidim to po njemu. Mislim da mu je svega preko glave. Mima ga je sada na kraju razočarala a upravo zbog veze sa njom je sve napolju izgubio. Zato je utučen, a ovaj njen odnos sa Borom i što je saznao da je Mima bila i intimna sa Borom ga je totalno uništila. Smatra da ga Bora sada ismeva iznoseći te neke detalje o sebi i Mimi.”


 

Pročitajte: „Mima i ja smo bili u šemu, Gruja će se vratiti ženi“: Adam Đogani otkrio tajne o atraktivnoj ZADRUGARKI!

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije