Crno joj se piše: Moćni političar se sveti Miljani Popović, isplivali svi detalji

26.02.2023

22:00

By

miljana popović

Miljana Popović bila je u šemi sa poznatim političarem pre nego što je ušla u rijaliti. Kako saznajemo, on je oženjen i ima dvoje dece, a sa Miljanom je bio tri meseca! Bio je lud za njom, čak joj je nudio 20.000 evra u kešu samo da ne uđe u rijaliti, ali pošto je Miljana ipak ušla, sada želi da joj se osveti i samo čeka trenutak da izađe iz Zadruge.

Miljana Popović u strahu od bivšeg

– Miljana je bila šokirana kada joj je političar doneo pun kofer para i rekao da joj plaća samo da ne uđe u rijaliti. Ona mu je rekla da mora da uđe kako bi se za nju čulo jer želi da se ozbiljno bavi glumom i da ne može da prihvati njegov novac. Posvađali su se to veče, a onda je on rekao Miljani “Ako uđeš u vezu sa nekim tamo bolje da ne izlaziš napolje”. Ona je htela da sa njim prekine i pre nego što je ušla u rijaliti, ali nije mogla, on je bio zaljubljen i nije joj dao da raskine iako ima kući ženu. On je jako moćan čovek i u neku ruku je Miljani i prijalo to, ali joj nije prijalo što se prema njoj ophodio kao da je u njegovom vlasništvu. Mislim i da se ona nadala da će on da je ugura u svet glume, ali je shvatila da od toga nema ništa – priča nam izvor i dodaje:

Pročitajte: Posle misice političarka – Stefan Karić ima novu devojku, svi komentarišu njen izgled FOTO

miljana popović

– Ona se boji sada kako će on regaovati kada ona izađe napolje. Ne zna da li je on precrtao ili će ipak ispuniti pretnje s obzirom da su je spajali sa Mikicom, pa su je napali da joj se sviđa Zvezdan. Činjenica je da je on moćan i Miljana Popović zna da on može šta želi. Ne verujem da će da je povredi i naudi u tom nekom smislu, da joj je ugrožen život, ali može da je maltretira u smislu da joj zabranjuje ulaske u restorane, klubove, da je na taj neki način ponižava. Ne znam šta će biti, ali znam da to nju jako muči – kaže nam izvor.

IZVOR: Sanja Arsić

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije