Otac Milice Pavlović prodaje bakinu i dekinu kuću: Pevačica neće ni da čuje

01.06.2022

15:35

By

milica pavlović nasilje

Milica ostala bez bake i deke

Milica Pavlović za godinu i po dana ostala je bez deke i bake sa kojima je odrasla i koji su joj bili zamena za roditelje. Prvo joj je preminuo deka Vladimir za koga je bila jako vezana, a prošle nedelje ostala je i bez baka Rade koju je nakon dedine smrti premestila u jedan starački dom u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica ne da kuću bake i deke

Pevačica je u teškom stanju i zamolila je sve da je niko ništa ne pita i da je puste da nekako preboli to što je ostala potpuno sama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Kako saznajemo, njen tata živi u Švajcarskoj sa drugom porodicom, a pre nekoliko dana razgovarao je sa Milicom i predložio joj da prodaju kuću u selu Donji Bunibrod gde je ona odrasla sa bakom i dekom.


„Milica je pre više od 10 godina došla u Beograd, ali je svaki slobodan trenutak koristila da ode u svoje selo kako bi bila sa bakom i dekom. Od kada je deda preminuo Milica je baka Radu preselila u Beograd u starački dom, ali je obilazila kuću na selu kad je išla na dedin grob. Njen tata joj je sada predložio da prodaju tu kuću jer veruje da Milica neće više tamo odlaziti. Nju je to baš pogodilo! Nije bio ni trenutak za taj predlog jer je još sve sveže i Milica nije ni svesna da je izgubila i baku. Plakala je i vikala, govorila je tati da neće da čuje tako nešto i da neće da proda kuću u koju su ceo život ulagali Rada i Vladimir. Ona kaže da su joj u toj kući i u tom selu najlepše uspomene. Planira da odlazi tamo, jer joj se čini da su tamo baka i deka, njihov miris, njihove stvari… Rekla je svom ocu da joj nikad više tako nešto ne pomene“, priča nam izvor blizak Milici i dodaje:

„Obećala je baki i deki da će da bude jaka i cilj joj je da se sada sabere i da nastavi da niže uspehe koji bi njih učinili ponosnima“.

 

 

Pročitajte: Poslednji video sa bakom Radom kida dušu: Milica Pavlović neutešna: Zagrli mi deku, sigurno si i njemu nedostajala (VIDEO)

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije