Nije je štedeo: Mensur Ajdarpašić raskrinkao Anđelu, ovo je prava istina o njihovom odnosu

06.02.2023

16:00

By

diskvalifikacija anđele đuričić

Mensur i Anđela u žiži interesovanja

Mensur Ajdarpašić odlučio je javno da odgovori na prozivke Anđelinih fanova i molbe da uđe u rijaliti i spase je od Zvezdana. On je u lajv uključenju raskrinkao aktuelnu zadrugarku sa kojom su ga pojedini mediji letos povezivali.

Mensur i Anđela – istina o odnosu se ne može sakriti

– Nemam običaj da palim lajv, ali dobio sam potrebu da objasnim svim fanaticima i ljudima koji podržavaju dotičnu gospođicu iz Herceg Novog, protiv koje ja nemam ništa i koja me u životu ne zanima. Ni ona, ni taj šljam ostali koji je u rijalitiju. Ne interesuje me uopšte u životu. Voleo bih da odgovorim tim ljudima na par nekih konstatacija. Vidim na komentarima tamo, šalju mi – počeo je priču Ajdarpašić, pa nastavio:

Pročitajte: Misica uhvaćena u društvu Karićevog neprijatelja, Osmanovu reakciju svi čekaju FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MENNSSSUR (@mennsssur)

– Prvo su mi stizale poruke da uđem i da je spasem i da joj pomognem. Kome da pomognem? Šta sam ja, Konan? Treba čitavog života da pomažem nekoga? Dosta sam bio budala. Bio sam velika budala i platio skupo. Položio sam fakultet i imam licencu za gluposti. Koliko sam se davao za druge, toliko ću sad za sebe. Ja sam izgrešio, duplu grešku napravio i shvatio. Meni nakon svega toga, vi fanatici koji volite blud i nemoral i opravdavate gluposti to pišete. Ne možete da opravdate devojku koja se j*be sa čovekom 30 godina starijim od nje. Ako je volite, uzmite je za kuću, nek vam takva sutra bude ćerka ili snaha. Deca nek vam budu takva, vama koji me psujete. Nemojte meni da pričate koga treba da zaštitim. Kažu: „Naša je, Crnogorka, zaštiti je“. Takva je, da nije, ne bismo ovo gledali. Ne znam šta ljudima nije jasno? Ne mogu da verujem koliko su ljudi plitki. Ne znam kako te devojke tretiraju sebe same, kako vole da ih tretiraju.  Zamišljaju li muškarca pored sebe ili nekog klošara, uličara koji je pola života proveo po zatvorima – siktao je on.

Pročitajte: Konačno otkriveni – Mensur sa ovom prelepom zadrugarkom uhvaćen na odmoru

mensur i anđela

Mensur i Anđela Đurić letos su se našli na svim naslovnim stranama nakon što je u javnosti isplivala informacija da su viđeni zajedno na crnogorskom primorju.


– Njena priča nije moja stvar, samo sam tu da iskomentarišem. I nisam rekao da smo bili zajedno. Ja sam rekao da sam se dva puta video sa Anđelom, a ja ne lažem. Nisam pričao, ali nemojte da ja pričam i da izbacujem slike i snimke. Mnogih! Da vam usta začepim svima! Sve te vaše „nevine“… Objasniću vam ja ko su vam nevine. Nego mene to ne zanima, ja se time ne bavim. Nije vam Mensur kriv što vam je mala obraz uzela. Nije je Mensur terao. Šta sam ja, narodni heroj za usamljene i nesnađene devojke? Svakog dana razmišljam, tako mi je došlo prvi put, onako da se oglasim i da javno kažem ono što imam – objasnio je Ajdarpašić.

Pročitajte: Ana im pomrsila konce – Zvezdan Slavnić promenio ploču, Anđela jeca na sav glas

Kuma Zvezdana i Ane

Mensur je opleo i po Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću.

– Ana, koja je ušla u „Zadrugu“ i ljubi se i grli sa Zvezdanom, nije ništa bolja od njega. I on, i Ana, i Anđela. Ništa roba, svo troje. Kao ona objašnjava njemu kako je ona njega čekala. Drama. Okej, razumem ja, ali ne mora baš da gazi na sebe. Takav čovek ne treba da ti prilazi više. Jedino ja da odem i spasavam sve tamo… Ali Mensur treba sebe da spasi – zaključio je bivši zadrugar.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije