Osmakčići ne prestaju sa skandalima: Marko i Franjo poslali kriminalce u Viktorijinu kuću, ovo su detalji!

21.06.2022

17:00

By

Raskid Marka i Viki

Marko Osmakčić pretio Viktorijinoj porodici

Marko Osmakčić ne prestaje da šokira javnost. Naime, nakon skandala sa lažiranjem smrti oca Franja, a zatim i javnim prozivkama upućenih rijalitiju i zadrugarima, ovaj bivši učesnik Zadruge ne odustaje.

Naime, kako prenose mediji Osmakčići su otišli korak dalje pa su poslali kriminalce u kuću Viktorije Mitrović.

Marko i njegova porodica, tačnije otac Franjo, to su veoma opasni ljudi. Oni su spremni na najgore stvari, na ono što niste gledali na snimcima iz crne hronike. Nije džaba sin oca nazvao Hitlerom, a svi znamo ko je bio Hitler. Ne znam kako je Viktorija mogla da nasedne na njegove lagarije i upusti se u ljubav s njim, pa još i dete da pravi s njim. Ono što ste gledali unutra kako je bije, šamara, davi, čupa i baca u bazen, to je ništa šta je on u spoljnom svetu radio devojkama, u kombinaciji s ocem Franjom. Da li vam je jasno kada oni čine sve da ubiju nerođenu bebu koja je njihova krv? Pa oni bi, da Viki nije abortirala, išli na to da je ona imala seks s nekim drugimu „Zadruzi“ i da beba nije Markova. Toliko su spremni da idu. Ipak, obojica su posegla za agresivnim metodama – počinje priču osoba bliska porodici koja je šokirala zemlju, region, ali i Evropu svojim lažiranjem smrti čoveka koji je živi zdrav.

-Nakon što su lažirali smrt oca Franje, oni su našli način da primoraju Viktoriju na abortus.


Neće ku*va da nosi naše seme, dro*a nije dostojna jer je prostitutka smrdljiva. Takve ubijaju i bacaju pored puta, kao smeće. Tako će i ona da završi ako nastavi da se igra s nama. Moj sin je svetsko dete. Šmeker svetske klase, on je plava krv za tu seljančuru raspalu. Sad će da nas zapamte, i ona i njena baba smrduša – ponavljao je navodno Franjo.

– Znala sam da sprema neko zlo. Obavio je nekoliko poziva preko aplikacije Telegram da ne ostanu dokazi. Sve je rešio u pet minuta. Bila sam u drugoj sobi, ali sam jasno čula da govori da će da uplati pare na račun, oko 2.000 evra, koliko su njih dvojica tražila: Sad će kurve i njihovo malo kopile od ćerke da nas zapamte“, bile su Franjove reči .

Telegraf je stupio u kontakt sa osobom koja je  bliska s Viktorijinom porodicom.

Ti mafijaši, narkomani, šta li su, plaćenici su upali kod Vikine babe Regine uveče u kuću, počeli su sve da lome i prete. Regina se tresla. Nije smela da ode u Beograd da kaže unuci šta joj se desilo, plašila se za malu Vikinu ćerkicu. Ona je iste večeri zvala ljude iz produkcije i čula se s Viki. Kroz suze joj je, ostajući bez daha, ispričala u šiframa šta se desilo. Klela ju je grobovima prabake i pradeke da ode i abortira. Rekla je da se sprema zlo ako to ne uradi. Viki nije glupa, skontala je da se nešto užasno desilo. Vidite i sami koji je ishod. Ona je u nedelju uveče saopštila produkciji da ne želi da zadrži to dete i da je odmah ujutru odvezu na kiretažu. Čula sam da je plakala kao kiša. Babi Reginije mnogo loše. Ako ovo preživi, ima da živi sto godina. Nadam se da su Osmakčići srećni, nekim se sve zlo vrati – piše Srpski telegraf.

 

IZVOR: Telegraf

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije