Marko Osmakčić lažirao očevu smrt, evo koje posledice ga očekaju!

14.06.2022

14:00

By

Raskid Marka i Viki

Marko Osmakčić lažirao očevu smrt

Bivši Zadrugar, Marko Osmakčić šokirao je javnost nakon što se otkrilo da je on zajedno sa svojom porodicom lažirao smrt svog oca.

Naime, Marko je izašao iz Zadruge zbog navodne smrti oca Franja, da bi potom otputovao u Švajcarsku i oglasio se, a zatim i potvrdio navode da je sve izmišljeno.

 

Marko Osmakčić napustio rijaliti zbog trudnoće njegove devojke Viktorije

Podsećamo, Marko je ovo sve uradio zbog toga što je njegova devojka u rijalitiju Viktorija saznala da je trudna sa Osmakčićem.


Svi su ostali u šoku nakon ovog poteza bivšeg zadrugara, a očekuje ga i tužba od Ane Spasojević koju je on svojevremeno gurnuo u rijalitiju. Ona se nakon skandala sa lažiranjem smrti oglasila za Pink. rs.

U šoku sam, šta su ljudi spremni da urade! Da lažiraju smrt Markovog oca da bi on izašao iz rijalitija, gde je isti taj Marko ušao da bude poznat, da juri ribe kada izađe iz „Zadruge“ i obilazi splavove… A mesec dana pred kraj ne možeš da izdržiš pritisak devojke koja ti je trudna, već napraviš šta napraviš i lažiraš smrt oca da bi izašao odatle… Užas, u šoku sam, ne mogu da verujem na šta su ljudi, na šta su monstrumi spremni! A ovo što je mene tagovao… Polako, sud radi svoje, ništa se preko noći ne rešava – istakla je Ana Spasojević za pomenuti portal.

Marko je sada u Švajcarskoj i svakodnevno snima priče na Instagramu u kojima proziva Zadrugu i Pink.

 

Pročitajte: Konačno se saznala istina o smrti Markovog oca: Osmakčić sve otkrio

IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije