Stres je učinio svoje: Majka Aleksandre Nikolić završila u bolnici, svi se mole za njeno zdravlje

01.04.2023

18:00

By

Aleksandra Nikolić u provodu

B. VUKOVIĆ

Majka Aleksandre Nikolić ne može da prihvati ćerkinu vezu sa Carem

Aleksandra Nikolić neprestano je u žiži interesovanja i gotovo svakodnevno intrigira javnost svojim ljubavnim odnosima „Zadruzi“. Starleta je po ko zna koji put pogazila svoju reč i pomirila se sa Filipom Carem zbog čega je njena majka Slovenka ponovo završila u bolnici.

Majka Aleksandre Nikolić ponovo hospitalizovana

Svađe Filipa i Aleksandre više puta su njenu majku dovodile u neprijatnu situaciju, a Slovenku naročito pogađa to što njena ćerka prelazi preko svih uvreda. Nakon teških reči koje je Car izgovorio, majka Aleksandre Nikolić od stresa nije mogla da se povrati, pa je ponovo završila u bolnici .

Pročitajte: Neće više da ćuti- Aleksandra Nikolić konačno priznala, zbog ovoga sam ostavila Dejana

majka aleksandre nikolić
– Veliko je pitanje da li ću da preživim do kraja Zadruge, moja ćerka će da me sahrani. Ja ne znam šta se desilo sa njom, da li je moguće da ona toliko sebe ponizi! Ne znam šta da vam kažem. Ja ću njega da strpam u zatvor, mene ne zanima ništa, on će da plati za sve, ja nisam Aleksandra, zbog njega sam u ovakvom stanju. Tom čoveku ništa sveto nije, on se igra sa svima tamo, on nema majku, sestru, kako ne pomisli da je i Aleksandra nečije dete – kaže kroz plač Slovenka i dodaje:

Pročitajte: Istina se ne može sakriti- Aleksandra Nikolić progovorila o trudnoći, Car postaje tata

majka aleksandre nikolić
– Aleksandra je trebalo sada da nastavi sama, šta ima ona da priča sa njim, izmanipulisao je kao majmuna. Za šta se on kaje, za šta, on ne zna šta znači pokajati se. Koliko će da traje ovo, nekoliko dana, a onda tura uvreda, maltretiranja… On je sa Majom spavao na posteljini koju sam ja Aleksandri poslala, kako se sada ne seti toga – rekla je majka Aleksandre Nikolić i za kraj dodala:

Pročitajte: Pukla bruka- Aleksandra Nikolić prevarila Dejana i pre Cara, bivši zadrugar otkrio detalje

majka aleksandre nikolić


– Samo da mi daju video poziv sa njom, samo da mi daju pet minuta, da joj kažem šta imam, da vidim da li bi ga nakon toga progledala. Nikada neću da prihvatim njega, ali nikada! Neka Aleksandra bira, ako ima malo mozga ona će da shvati neke stvari. Razumite me, mnogo sam loše, brane mi i da gledam Zadrugu jer se boje da će srce da mi stane – završava Slovenka vidno potresena.

Pročitajte: Majka Aleksandre Nikolić ne prihvata zeta- Osula paljbu po Caru, pa spomenula i Dejana

majka aleksandre nikolićSa druge strane, Carev drug slavi što se on otarasio Maje i vratio Aleksandri.

– Pozdravljam to, on je sa Aleks mirniji i normalniji. Samo da budu zajedno, svi ih podržavaju – kratko je poručio Bruno.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije