Maja u svađi sa ocem zbog Deniz

10.05.2022

16:10

By

Deniz i Taki

Bojan Vuković

Maja u svađi sa Takijem

Maja Marinković odlučila je da preseče odnos sa svojim ocem Takijem. Kako smo saznali, njih dvoje već mesec dana ne pričaju i Maja trenutno živi u iznajmljenom stanu, jer joj je otac uzeo ključeve od nekretnine koju joj je kupio pre dve godine.

Deniz i Taki

Bojan Vuković

Taki se tajno viđa sa Deniz

Iako mnogi misle da je sukob nastao zbog toga što se Maja viđa sa Janjušem, svađa se desila jer se njen otac tajno viđa Deniz Dejm.

„Maja nema ništa lično protiv Deniz, ali joj nije prijalo ni pre nekoliko meseci kada se govorilo da je Taki sa njom u vezi, kao što joj ne prija to što se Taki slika sa raznim devojkama koje su njena generacija i hvali kako ih je osvojio. Ona mu je skrenula pažnju na to, a kap koja je prelila čašu jeste momenat kada je Maja čula da je Taki pozvao Deniz da živi u tom stanu dok se ne snađe, a da se Maja za to vreme preseli u kuću na Avali. Ona je poludela, počeli su da se svađaju i Maja je rekla da se nikada neće vratiti u taj stan jer zna kakva je Deniz i da će ona tu praviti orgije“, priča nam izvor blizak Maji i dodaje:

„Taki joj je rekao da hoće da pomogne Deniz dok se ne snađe i da ne vidi zašto Maja ima problem da živi sa njim na Avali. Ona mu je rekla da joj je dosta svega i da je više nikad ne pominje. To ga je pogodilo pa joj je prebacio kako joj je sve pružio, a Maja mu je rekla da mrtav za nju. Iznajmila je stan i Taki ni ne zna gde ona živi. Poludeo je kada je video slike sa Janjušem i pustio joj poruku, ali mu nije odgovorila“, završava naš izvor.


Pozvali smo Maju koja se nije javljala na telefon, dok nam je Taki kratko rekao:

„Svako živi svoj život, Maja je punoletna i neka radi šta hoće. Vreme je da se bavim svojim životom“, kaže Taki.

Još iz kategorije