ŠOK intervju: Maja otkriva istinu o Kariću i Darku Laziću!

27.06.2022

22:00

By

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Bojan Vuković

B.V.

Maja Marinković ne prestaje da ratuje sa Sandrom Čaprić i to sve zbog Janjuša.

Za Star otkriva u kakvim je odnosima sa njim i da li će se opet pomiriti.

Sandra Čaprić je rekla da će izneti svašta o tebi. Bojiš li se njenih pretnji?

“Što se tiče Sandre i tih pretnji, pa ona je ta ko ne bira sredstva da dođe do cilja. Ona se trudi da se nakači na moje ime jer tako jedino mogu da pišu o njoj. Jedino od kvaliteta koje poseduje jeste da zaista lepo peva, ali to nije dovoljno. Ona nema taj X faktor i može da peva samo pod tušem ili pod šatorom ako joj dam još malo medijskog prostora.”

 

Da li te napada zbog Janjuša?


“Janjuš neće da bude sa njom i on mene neće preboleti nikada u životu, i iz tog razloga me Sandra napada. Žao mi je, ali ne može nikada da bude Maja Marinković.”

Janjuš

Jel misliš da te Janjuš još uvek voli?

“Ja sam jedina žena koju je on ikada voleo u životu. Znači jedina, ne druga, nego jedina i toga je svestan i on i svi ostali. On voli samo mene i samo je mene doživeo kao jedinu ženu u svom životu.”

Kakva si sa Darkom Lazićem, pisalo se da ste u tajnoj vezi?

“Poznajemo se od ranije, ali nikada nismo bili toliko bliski. To je prijateljski odnos, tako da tu nema baš ništa sem prijateljskog odnosa i ja o njemu mislim sve najlepše, da je super momak i dobar drug.”

Otkud ti i on zajedno u izlasku?

“Nije me on zvao, nego smo se slučajno našli u zajedničkom društvu. Nije me muvao, kao što kažem mi smo samo drugovi i to je to, nisam ga posle tog izlaska ni videla. Nismo pričali o njegovim problemima, bilo je opušteno, lepo veče, muzika, nije bilo mesta za priču.”

 

Postoji li šansa da se pomiriš sa Carem?

“Nikada se ne bih pomirila sa Filipom, ne trebaju mi ljudi koji su spremni da prodaju mamu i tatu zarad malo kadra. Ne volim ljude koji su prodane duše i on je kod mene završio u svakom smislu za života. Ja sam po izlasku iz rijalitija na njega stavila tačku.”

 

Zašto je Karić prevario Jovanu sa Marijanom?

“Vidim da se podigla velika prašina oko tog navodnog seksa, ali ja mislim da je Stefan ispao pametan. Jovana ne može da se poredi sa Marijanom u bilo kom smislu. Marijana je smešna priča, a Jovana je normalna devojka, lepa i kulturna.”

Zbog čega ste se ti i Marijana posvađale?

“Marijana je dvolična osoba, pokvarena, prodala me je više puta, moja greška je što sam joj opraštala, ja nikada nisam bila neispravna prema njoj. Bila je moja drugarica, a ona je spremna na sve kako bi bila u žiži.”

Znaš li koje pevačice i starlete se bave prostitucijom?

“Mene to ne zanima, ja živim svoj život i da znam nikada ne bih to komentarisala, pogotovo ne javno. Svakog poštujem, i ratove kada imam vodim ih lično, ali da sada nekog podbadam nema potrebe za tim. Bitno je ko je kakav čovek. Iskreno, ja sam van te priče jer nikada nisam bila upletena u tako nešto i sa tim nemam nikakve veze i dodirnih tačaka.”

 

Hoćeš li staviti silikone u guzu?

“Ja sam neko ko je pristalica estetskih zahvata, nikad to nisam ni krila. Svaka žena treba da uradi na sebi i popravi ono što želi ako će biti srećnija. Ja sam uradila sve ono što mi je smetalo i sada se osećam se odlično u svojoj koži. Za sada nemam u planu da radim guzu, što ne znači da neću.”

 

 

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije